Régi közmondás: „Ki mint vet, úgy arat…”, esetünkben ez duplán is igaz. A több éves tapasztalataink alapján az alábbi adagolást ajánljuk:

1, Hogy fenntartsuk szervezetünk megfelelő állapotát és megelőzzük a betegségek kialakulását, napi egy üvegcse Matuzalem folyadék ajánlott legalább 21 napig, vagy napi egy Matuzalem tabletta 30 napig. A folyadékot vagy tablettát mindig este, lefekvés előtt 1 órával vegyük be.

2, Ha szükségét érezzük, illetve betegség esetén az ajánlott napi dózis 2 üveg folyadék vagy 2 tabletta, 12 óra eltéréssel fogyasztva. A kúra 21, illetve 30 nap. Szükség esetén a kúra meghosszabbítható.

3, Súlyos betegség esetén, amikor a szervezet vitamin, ásványi anyag, fehérje, stb. igénye magasabb, a kúra 90 napig tart. Nagyon súlyos esetben folyamatosan lehet alkalmazni, megszakítás nélkül.

A napi 2 tablettás dózis esetén érdemes a Matuzalem tablettát és a Matuzalem sublinfualis tablettát kombinálni úgy, hogy az internal tablettát reggel, a sublingualis tablettát este vesszük be.

A Matuzalem fogyasztható súlyos invazív kemoterápia alkalmazása, illetve sugárkezelés során, a készítmény szignifikánsan csökkenti ezek negatív mellékhatásait és segít visszaállítani a normális vérképet.

Megelőzés érdekében érdemes a kúrát évente 2-4 alkalommal lefolytatni.

A Matuzalem természetes étrend-kiegészítő készítmény, mellékhatás még hosszabb szedés során sem ismert. Terhes és szoptató nők is használhatják. Kontraindikációk nem ismertek. A maximálisan ajánlott napi mennyiség 2 tabletta.

A különböző Matuzalem termékek használata

1, Matuzalem folyadék
2, Matuzalem internal tabletta (pink)
3, Matuzalem sublingual tabletta (kék)
4, Matuzalem krém

Mindegyik termék ugyan azt az aktív összetevőt tartalmazza, használatuk eltérő.

Matuzalem folyadék:


A legjobban elterjedt forma a legmagasabb és legjobb biológiai felszívódással. Használat naponta 2-szer, 12 óra eltéréssel. A Matuzalem folyadékot 1:1 arányban érdemes meleg vízzel hígítani és lassan kortyolgatni (mint a teát). Más folyadékkal nem szabad keverni. Csak tiszta, forralt vizet szabad használni a keverék elkészítéséhez. A legjobb hatás így érhető el.

Matuzalem internal tabletta:

Az internal tabletta a aktív hatóanyaga végighalad a gyomron és a gasztrointesztinális traktuson. A felszívódás a patkóbélben történik és onnan jut el a rendeltetési helyére. A tabletta nagyon erőteljes hatású, fizikailag a legaktívabb, a biológiai felszívódás rosszabb, mint a folyadék esetében. A tabletta a lenyelése után bőséges tiszta víz fogyasztása javasolt. Hosszú távú használat esetén javasolt.

Matuzalem sublingual tabletta:

Ez a készítmény a nyelv alatt oldódik fel és a nyálkahártyán keresztül szívódik fel. Rendkívül gyorsan bejut a szervezetbe, szinte azonnal megjelenik a keringésben. A tabletta elfogyasztását követően nem javasolt enni és inni kb. 15-20 percig.

A Matuzalem minden kiszerelése kombinálható egymással.

A legjobb kombináció: reggel – internal tablet, este –sublingual tabletta.

Matuzalem krém:

A sérült bőrfelületet naponta 2-3 alkalommal kell bekenni kis mennyiségű krémmel. Alkalmazható a bőr méregtelenítésére, megújítására, a ráncok eltüntetésére. Semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz.

Krónikus bőrproblémák (pikkelysömör, égés, akne, vitiligo, stb.), esetén javasolt a krémmel együtt tablettát is fogyasztani.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!