Régi ismerőseim és mindazok, akik csak most keresték fel honlapomat, de visszatekintenek korábbi írásaimra, azt fogják tapasztalni, hogy küldetésünk alapvető változáson megy át. A fel nem tett, vagy rosszul feltett kérdések ideje lejárt!

Ma Magyarországon több mint kétszázezer rosszindulatú daganatos betegségben szenvedő honfitársunk él.

De a tények ennél sokkal megdöbbentőbbek! A 40-49 éves férfiak rákbetegség gyakorisága az elmúlt HÚSZ ÉV ALATT 200%-kal NŐTT!!! Ebben a korosztályban az ajak-, szájüreg-, gége-, nyelőcső- és tüdődaganatok esetében húsz év alatt 5-10 SZERESÉRE NÖVEKEDETT A HALÁLOZÁS. A gyomorrák kivételével szinte minden daganatos betegségfajtánál MEREDEKEN ÍVEL a halálozást mutató grafikon.

A statisztikai adatokból ez világosan, de igen nagy munkával feketén-fehéren kimutatható. Nyilván más évjáratokban, más időszakokban, a nőkben ez a rettenetes érték lényegesen kisebb lehet, de ez arra késztet minket, hogy ne álljunk meg.

Szakadatlanul keressük a lehetőségeket, hogy még jobb, még hatékonyabb, és ha lehet, még olcsóbb prémium minőségű táplálék kiegészítőket kínálhassunk Önöknek, mert a jónál is van jobb, csak meg kell találni.

A következő hetekben Web áruházunkban fokozatosan bővülő, jobbnál jobb készítményekkel igyekszünk a magunk módján részt venni ebben a nagyon is a mi bőrünkre zajló küzdelemben.

És feltesszük a kérdést. MI TÖRTÉNT ITT AZ ELMÚLT 20 egynéhány évben???

Mi az oka ezeknek a „borzalmas” statisztikai adatoknak???

Véleményem szerint ezeknek a borzalmas adatoknak számos előidéző tényezője van, de a sok tényezőből kiemelkedik a légszennyezés és a csernobili reaktor katasztrófája.

Tény, hogy Magyarországon a lakosság 44,5 százaléka szennyezett, 30 százaléka súlyosan szennyezett levegőjű helyen él. Ráadásul egyre több levegőbe kerülő szennyező anyagról derül ki, hogy rákkeltő hatású, és itt nem határozható meg küszöbérték, ami alatt veszélytelennek tekinthető.

A csernobili katasztrófakor pedig 400 hiroshimai atombomba egyidejű felrobbantásakor keletkező nukleáris hasadó anyag került a légkörébe. Ha úgy jobban tetszik, akkor 1986-ban lezajlott a „harmadik világháború” – az sem igényelt volna többet 400 atombombánál, a bombák mechanikai romboló hatásától eltekintve. A házaink tehát megmaradtak, de pontosan annyi sugárzó izotóp került ki a levegőbe, mintha egy hét alatt 400 atombombát robbantottunk volna fel!

http://pirosmedicina.drtihanyi.hu/uploads/csernobil.jpg


Várni nincs időnk, mert nincs mire. Nem akarok tovább sokkolni senkit, de a pajzsmirigy rákok és rák megelőző állapotok hasonló drámai növekedést mutatnak.

Mi úgy döntöttünk, nem várunk tovább.

Az a szilárd meggyőződésünk, hogy az általunk ajánlott készítmények megelőzhetik (részben) ennek a rettenetes helyzetnek a további romlását. És miközben minden tiszteletem a daganatkutatásban dolgozó tízezreké, mi ahhoz a 350 millió éves növényvilághoz fordulunk segítségért, ami képes volt arra, hogy Csernobil után már 10 évvel buja, mérsékelt égövi, csodálatos erdőt hozzon létre a „halálzónában”, ahol bár még mindig eszeveszetten kattognak a sugárzás mérő készülékek, mégis a világ egyik legnagyobb, ember nélküli, természetes ökoszisztémája jött létre.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!