A mikrobák elleni gyógyszeres terápia (legyenek azok baktériumok vagy gombák) az egyetlen oki terápia napjainkban, mivel antibiotikumaink, gombaölő szereink egyértelműen a mikrobák ellen irányulnak és a saját sejtjeink semmilyen szempontból nem célpontjai a kezelésnek.

Büszkén hirdettük, hogy a XX. század az antibiotikumok kora, legyőztük a fertőző betegségeket (legalább is egy részüket).

Azután fordult a kocka.

Korábban csodálatos hatású gyógyszereink egyszeriben hatástalanná váltak, ezért újabb és újabb antibiotikumok kereséséhez fogtunk, de a meccs vesztésre áll.

Miért van ez így?

A baktériumokhoz és a mikroszkopikus gombákhoz képest mi olyan „új jövevények” vagyunk a világban, akiket ezek a mikrobák jószerivel eddig észre sem vettek. Van kb. 2000 millió év előnyük a növényekkel és az állatvilággal szemben és ezt a tudásukat könyörtelenül érvényesítik. Ha egymással nem állnának szüntelen harcban, akkor 48 órán belül az egész Földgolyót egy fél méter vastag biomassza borítaná, ahol sem növény, sem állat már nem létezne.

Csoda, hogy mit kibírnak. Vannak olyan baktérium spórák, amik 2-4 millió év után is képesek a szaporodásra, de a bacillus sphaericus 30 millió év tetszhalott állapot után is képes volt újá születni és osztódni. De van egy baktérium faj, amit csak számokkal jeleznek, a 2-9-3-as, ami úgy tűnik 250 millió év után is fel tud ébredni csipkerózsika álmából. Szegény egyiptomi fáraók és az ő múmiáik. Alig ötezer évesek, de élő sejt egy darab sincs bennük, úgyhogy hiába volt minden.
 

http://www.drtihanyi.hu/uploads/baci.jpg

 


Más baktérium féleségek az embert elpusztító radioaktív sugárzás több ezerszeresét is játszva kibírjak, 100 C fokos vízben és 500 atmoszféra nyomáson vígan szaporodnak a tenger alatti vulkánok kürtőiben.

Legyőzni őket tehát nem lehet, csak együtt lehet és kell velük élnünk. És itt lép be a képbe immunrendszerünk több százmilliárd sejtje, akik lehetővé teszik számunkra azt, hogy élhetünk ebben a világban. Ezért minden olyan tényező, ami az immunrendszert károsítja (radioaktív sugárzás, dohányzás, alkohol, koffein, cukrok, tartósító szerek többsége, stb.) kerülendő, ugyanakkor mindazok a táplálékok és kiegészítőik feltétlenül előnyben részesítendők, amik az immunrendszer működését támogatják: friss zöldségek, a gyümölcsök többsége, a jó minőségű, telítetlen és többszörösen telítetlen olajok, az egészséges, tiszta víz, a sok séta, mozgás, a jó sók.

Hozzájuthatunk-e ezekhez pusztán táplálék kiegészítők nélkül? A határozott válaszom, hogy ma már NEM.

Ezért kell fogyasztanunk a biofermentált árpacsírát (Green Magma), a Super Greenst (49 gyógynövény csodálatos keveréke), a Power Plants készítményt, a kendermag kivonatot, a klorofill cseppeket, az omega 3-6-9 zsírsav kombinációt tartalmazó kapszulákat, a kolosztrumot, a Himalája sót, stb.

De vajon mit kellene fogyasztani Önnek? Mire van szüksége?

Honlap családom közel kétszáz cikke, a közvetlen e-mail és telefon kapcsolat ebben segít Önnek.

Egyénre szabott javaslattal állok rendelkezésére a hét minden napján.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!