Ma Magyarországon kb. egymillió nagy ivó, és legalább félmillió alkoholista él.

A krónikus alkoholizmussal a fő probléma az, hogy az alkoholbeteg ember anyagcseréje adaptálódik az alkohol fogyasztáshoz, tehát ennek megvonása esetén kifejezetten rossz közérzet, súlyos esetben delirium tremens, vagy akár a beteg halála is bekövetkezhet.

Az alkoholmegvonás során rendkívül fontos a szervezet számára a kálium, magnézium, cink, foszfát, valamint a nyomelemek (szelén!) pótlása. Emellett elengedhetetlen a bőséges vitaminpótlás (különös tekintettel a B vitaminokra), a megfelelő folyadék, aminosav, fehérje és kalória bevitel.

Ha ezt megfelelően végezzük, a megvonási tünetek meglepően gyorsan elmúlnak, azonban mindenkinek meg kell értenie, hogy mai tudásunk szerint az addikció, azaz a függőség nem gyógyítható, ezért az alkohol fogyasztás tilalmát az egész élet során be kell tartani.

A Super Greens összetevői ideálisak ebből a szempontból is, az alkohol elhagyását követő ioneltolódások gyorsabban rendeződnek, ezáltal a súlyosabb szövődmények részben megelőzhetőek, s így a visszaesés veszélye is kisebb.

A másik lehetőség, ha a megvonási tünetekre ráiszik az ember, a közérzet igen gyorsan javul, de ez az út nyílegyenesen vezet a májzsugorhoz, a progresszív elbutuláshoz, a súlyos szívelégtelenséghez.

A probléma, mint mindig most is: a döntés.

Webáruház: http://bolthely.hu/drtihanyi/

http://www.drtihanyi.hu/uploads/alcohol.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!