Az elhízás ma Magyarországon másfél millió embert érint és ezen felül még 2,7 millió ember túlsúlyos. Ha a két számot összeadjuk, akkor majdnem az ország lakosságának fele érintett.

A dohányzás és az alkoholizmus után a harmadik leggyakoribb halálozáshoz vezető ok az elhízás.

Ennek következtében a felnőtt lakosság 8%-a szenved kettes típusú cukorbetegségben, 30%-uknak magas a vérnyomása. A felnőtt nők 40%-a, és a felnőtt férfiak 35%-a szenved valamilyen szív és érrendszeri megbetegedésben (65 év felett ez az arány már 70%!!).

A teljes felnőtt lakosság 20%-ának magas a koleszterin szintje.

Az utóbbi években életvitelünk zaklatottá vált, az étkezések rendszertelenek, és hizlalóak. A hagyományos magyar ételek 38% zsírt tartalmaznak, tehát igen zsírosak és hizlalnak. A zöldség és gyümölcsfogyasztásunk viszont csökkent!!

A táplálkozási szokások megváltoztatása nehéz és lassú. Viszont időnk már nincs!!

Így szinte nekünk találták ki a SuperGreens italport (a maga 49 zöldségből álló keverékével) és a kulacsos megoldást, mely által rákényszerülünk egész nap a folyamatos zöldség fogyasztásra. Ha ezt még Omega E-ssentials kapszula szedésével is kiegészítjük (omega-3-6-9 zsírsavak keveréke) és naponta csak fél órát sétálunk, akkor nagyon sokat tettünk az egészségünkért, fogyásunkért, hosszabb életünkért.

Higgyék el, Kedves Olvasók az infarktus, az agyi stroke, a rák nem valaminek a kezdete, hanem valaminek a vége, amit évtizedes egészségtelen életmódunk, táplálkozásunk alapoz meg.

Mentsük meg magunkat, mert más ezt nem teszi meg helyettünk! És ne higgyenek a mítoszoknak (egészséges mangalica zsír, szürke-marha hús, stb.)!

Szépen hangzik, csak sajnos nem igaz!


http://www.drtihanyi.hu/uploads/fat.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!