A Blood Builder (magyarul „vérépítő”) évek óta az amerikai MegaFood vállalat legnépszerűbb és legnagyobb mennyiségben értékesített terméke.

Népszerűsége leginkább annak köszönhető, hogy a Blood Builder készítmény rendkívül kíméletes a gyomorhoz, mivel kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, ezáltal a szervezet könnyedén hasznosítani tudja a benne lévő értékes ásványi anyagokat. 
 
A Blood Builder készítmény vasat (a vas nélkülözhetetlen a vérképzéshez és a szervezet megfelelő oxigén ellátásához), organikus céklagyökeret, C-vitaminos gyümölcskoncentrátumot, B12-vitamint és folsavas brokkoli koncentrátumot tartalmaz. A termékben található élesztőkoncentrátum (Saccharomyces cerevisiae) révén a Blood Builder egy fermentált készítmény, biohasznosulása magasabb, mint a szintetikus termékeké.
 
A táplálék szinergia elmélet alapján a MegaFood termékek hatékonysága kiemelkedő. A Blood Builder kizárólag olyan természetes összetevőket tartalmaz, melyek elősegítik a szervezet megfelelő működését, a (MegaFood) tabletta annyira természetes, hogy éhgyomorra is nyugodtan bevehető. 
 
A MegaFood Blood Builder:
 
-100%-ban természetes összetevőket tartalmaz
-természetes módon harcol a szervezet kimerültsége ellen, növeli az energiaszintet
-elősegíti az egészséges vörösvértest termelődést és keringést
-könnyen emészthető
-gyorsan felszívódik
-garantáltan mentes a növényvédőszerektől, gyomirtóktól, szójától és gluténtól
 
mfbloodbuilder.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!