Flavonoid Komplex - Antiox hatású étrend-kiegészítő készítmény (Gyümölcslé sűrítmény)

A gyümölcsök természetes alkotórészei (polifenolok, flavonoidok) antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával.

A Kombuflavonoid egy anti ­oxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészség­megőrző, megújító tulajdonságait. Csak az élénk szín meg­tartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú ter­mészetes antioxidáns hatást. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzi­meknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjá­ban, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

Összetevők: Kombucha koncentrátum* (víz, cukor, fekete tea, kombucha tenyészet), csipkebogyó gyümölcslé sűrítmény, kökény gyümölcslé sűrítmény, fekete ribiszke gyümölcslé sűrítmény, áfonya gyümölcslé sűrítmény, meggy gyümölcslé sűrítmény, fekete bodza gyümölcslé sűrítmény, fanyarka gyümölcslé sűrítmény, földiszeder gyömölcslé sűrítmény, kék szőlőhéj kivonat, étkezési sav: citromsav.

*A kombucha az erjesztés során feldolgozza a cukrot és a teát, amelyekből élettanilag hasznos anyagok jönnek létre.

Felhasználási útmutató: 10 ml/nap.
Ha úgy érzi, hogy szervezetének nagyobb mennyiségre van szüksége, a napi adagot 20 ml-re lehet növelni. A szájban lévő bőr nyálkahártyáján keresztül közvetlenül a véráramba kerülnek a készítmény hatóanyagai, éppen ezért javasoljuk kortyonként fogyasztani. Lehet a koncentrátumot hígítás nélkül, és 1:5 arányban vízzel hígítva is fogyasztani.

Komplementer Csomag Daganatos Betegeknek - Komplementer Csomag Daganatos Betegeknek
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!