Egy ember nagyságát azzal is lemérhetjük, hogy hány évig tudja feltartóztatni saját területén a tudomány fejlődését. Ezt a mondatot állítólag Einsteinnel kapcsolatban fogalmazták meg először, aki a kvantummechanikát (melynek kidolgozása Heisenberg nevéhez fűződik) soha nem fogadta el, mondván: „Isten nem kockázik”. Hát, tévedett.

Mi is évtizedeken át nagy energiájú röntgensugarakkal bombáztuk a tumor sejteket, csak sajnos kiderült, hogy a tumorok besugárzása az áttétképződés felgyorsulásához vezet az esetek túlnyomó részében. A diplomájával játszott az, aki még tíz évvel ezelőtt ezt lemerte volna írni, pedig már akkor is tudták, hogy ez bizony így van.

De hát mit is tehetne egy tumor sejt ebben a helyzetben? Az egyetlen biológiailag célszerű válasza a szétszóródás. A rosszindulatú daganat lényege pedig éppen ez – a metastazis (áttétképződés). Hiroshima óta tudjuk, hogy a radioaktív sugárzások rákkeltőek, Madame Curie is ebbe halt bele, mégis ezzel kezelték a daganatos betegeket. Persze van az a sugár mennyiség, ami minden sejtet elpusztít, csakhogy ilyenkor a szervezet együtt pusztul az agresszorral.

Ma már persze ez elavult technika (bár nálunk még nem), helyette neutron sugarakkal és más részecskékkel dolgoznak (de minden tiszteletem mellett is azzal a véleménnyel értek egyet, ami éppen ellenkező irányba mutat).

A tumoros beteget nem legyengíteni kell, hanem éppen ellenkezőleg: felerősíteni. A tumor sejteket nem lehet kiéheztetni, és bármit teszünk velük, mindig marad túlélő belőlük, amiktől csak az immunrendszerünk szabadíthat meg minket.

Ezért a daganatos beteg kapja meg a legjobb vitaminokat, táplálék kiegészítőket, a legjobb minőségű bio ételeket és italokat, hogy szervezetének legyen esélye megküzdeni a rosszindulatú kórral.

Ezért kell a sok polifenol, resveratrol, az antocyanidinek, a klorofil, a jó minőségű esszenciális zsírsavak, a szájon át fogyasztható immunglobulinok (colostrum), makro elemek, nyomelemek és ultra nyomelemek kellő mennyiségének biztosítása. A Hunza barack ganoderma lucidum és germánium tartalma, a természetes C-vitamin (legalább napi 1000 mg), a polifenolok, resveratrol, quercetin - piros gyümölcsök koncentrátuma (Bioflavonoid komplex), a SuperGreens gyógyital együttes fogyasztása, a Colostrum kapszulák esélyt adhatnak a rettenetes kórral szemben.

Ma már itt vannak az igazi gyógyszerek. Az A vitaminból kifejlesztett retinolsav a promyelocytás leukémiát fékezi meg, a tirozin kináz gátlók a krónikus myeloid leukámiát gyógyítják, ezek második generációja a gastrointestinális tumorok bizonyos fajtáira szintén kuratívak, de itt vannak már a proteoszóma gátlók, stb. A lényeg: EGYIK SEM CITOSZTATIKUM!!!

Az inferior (citosztatikus és cobalt besugárzáson alapuló terápiának) nincs jövője. Tévedés volt, idejük lejárt. A biológiai gyógyszerek korát éljük. Eljött a különböző receptor blokkolók, protein kináz és/vagy proteoszóma gátlók kora. Hogy hatásuk jól érvényesüljön, szükség van a lehető legnagyobb támogatásra a szervezet számára.

WEBÁRUHÁZ: dr. Tihanyi László webáruháza

Hunza Barack - Hunza Barack

SuperGreens - SuperGreens csomagok

Flavonoid komplex - Flavonoid komplex

Anti-tumor csomag - Anti-tumor csomag
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!