Cardio csomag, Emésztést segítő csomag, Immunrendszer erősítő csomag, Influenza és légúti fertőzések elleni csomag, Sportolóknak, testépítőknek javasolt csomag, Anti-tumor csomag

Cardio csomag

Omega E-ssentials

A zsírok háromértékű alkohol komponensből és a hozzájuk kapcsolódó zsírsavláncokból állnak. A zsírsavláncok tartalmazhatnak kettős kötéseket (telítetlen), ennek hiányában telítettek.

A zsírsav láncok szabad vége felől, amit omega végnek nevezünk, viszonyítjuk az esetleges kettős kötések elhelyezkedését. Így az omega végtől visszafelé a 3. és a 4. szénatom közt lévő kettős kötésű zsírsavak az omega-3 zsírsavak (többen vannak, mert a zsírsavláncok nem egyforma hosszúak!).

Az omega végtől számított 6. helyen lévő kettős kötések az omega-6 zsírsavak, míg a 9. szénatomnál lévő kettős kötések az omega-9 zsírsavakat képezik.

Az itt felsorolt zsírsavak esszenciális zsírsavak, amiket a szervezetünk nem tud szintetizálni, így csak táplálék bevitel révén juthatunk hozzájuk.

Az omega-3 zsírsavak védenek a szívinfarktustól, gátolják az érfalakban az oxidatív és gyulladásos reakciókat, megakadályozzák a vérrögök kialakulását az artériákban, emellett vérnyomás csökkentő hatásuk is van.

Az omega-6 zsírsavak jobban védenek a szívbetegségekkel szemben, mint az omega-3 zsírsavak (lenmag, kukorica szója repceolaj), de lebomlásuk során részben eikoazidoknak nevezett rákkeltő vegyületek keletkeznek belőlük.

Az omega-9, és kisebb részben az omega-3 zsírsavak ezeknek a vegyületeknek a képzését viszont gátolják.

Az ideális táplálkozásban az omega-6, omega-3 arány 5:1-hez. A hazai arány inkább 15:1-hez értéket mutat.

A készítményben lévő E vitamin megakadályozza ezeknek a zsírsavaknak az avasodását.

SuperGreens

A friss zöldségek rendszeres fogyasztása véd a koszorúér betegség és az agyi erekben kialakuló vérrőgképződés (ischémiás stroke) ellen. Különösen gazdag antioxidánsokban, polifenolokban, szterolokban (növényi koleszterinekben), melyek az állati koleszterin felszívódását gátólják meg hatékonyan, miközben ők maguk csak nagyon nehezen szívódnak fel! Ez kedvező, mert a növényi szterolok arterioszlkerózist okoznak, ha túl sok van belőlük!

A Biolight cseppek NADP-koenzimet tartalmaznak, mely nélkül nincs cukorbontás, citrátkör, oxidatív foszforiláció. A káros szabad gyököket minden eddig ismert anyagnál hatékonyabban kötik meg.

Digest csomag

A papaya három féle enzimet is tartalmaz, amivel megkönnyíti a táplálék megemésztését. A papain pH-tól függetlenül bontja a fehérjéket (szemben pl. a z erősen pH függő, gyomorban termelődő pepszinnel, vagy az ugyancsak erősen pH függő hasnyálmirigyben termelődő tripszinnel, kimotripszinnel.)

Renin nevű enzimje révén bontja a tehéntej-fehérjét, ami döntően kazeinből áll.

Pektáz aktivitása révén pedig a növényi táplálékok emésztését könnyíti meg.

A Sagrada Plus székletlazító, bélfal tisztító hatású, tizenegy féle gyógynövény komponense és hat féle ásványi só tartalma révén.

A B-vitamin komplex étvágyjavító hatású, vízoldékony vitamin. Hiánya könnyen kialakulhat magas szénhidrát tartalmú étkezés következtében.

SuperGreens

A friss zöldségek rendszeres fogyasztása véd a koszorúér betegség és az agyi erekben kialakuló vérrőgképződés (ischémiás stroke) ellen. Különösen gazdag antioxidánsokban, polifenolokban, szterolokban (növényi koleszterinekben), melyek az állati koleszterin felszívódását gátólják meg hatékonyan, miközben ők maguk csak nagyon nehezen szívódnak fel! Ez kedvező, mert a növényi szterolok arterioszlkerózist okoznak, ha túl sok van belőlük!

Sportolók, testépítők csomag

A króm/vanádium komplex segíti az inzulin hatást, ami a szervez egyik legfontosabb anabolikus (testet felépítő) hormonja. Az aminosavak könnyebben és gyorsabban épülnek be az izomzatba az edzésmunka során.

A Mega Vita-min Plus Cell Salt pótolja a sportolás során megnövekedett vitamin igényt, ötféle növényi komponense étvágyjavító hatású. Valamennyi létfontos nyomelem és ásványi só megtalálható a készítményben.

A SuperGreens 49 növényi komponense biztosítja az egészséget, ami nélkül rendszeres, eredményes sportolás nem lehetséges.

Immuno csomag

Az immunrendszer feladata a szervezet számára a külső és belső egyensúly folyamatos biztosítása a károsító hatásokkal szemben (vírusok, baktériumok, gombák, tumor sejtek, stb.).

Az immunrendszer működése során sok energiát használ fel, ezért vitamin és nyomelem igénye nagy. Az 1000mg/nap C-vitamin, a Mega Vita-min Plus Cell Salt, a B complex és a SuperGreens 49 növényből álló keveréke ezt tökéletesen fedezi.

Influenza és légúti fertőzések

Minden évben újabb és újabb influenza vírus variánsok bukkannak fel, több millió embert megbetegítve a világon. Ezek ellen védőoltással védekezhetünk (de nem mindenki! tojásfehérje érzékenyek, más lázzal járó betegségben szenvedők, immunhiányos betegek, stb. nem használhatják), míg az „influenzaszerű” vírusoknak se szeri, se száma. Ezek ellen védőoltás nincs!

Webáruház: https://webshop.drtihanyi.hu/
Az 1000mg C-vitamin/nap, valamint az Olajfa levél kivonat extrém magas polifenol és oleuropein tartalma kifejezett baktérium, gomba és vírusölő hatású, miközben az immunrendszert is támogatja. A légúti vírusok RNS vírusok, tehát reverz transzkriptáz enzim aktivitással kell rendelkezniük, hogy információik beíródjanak a megtámadott sejt DNS-ébe. Ezt az enzimet is részben gátolja az olajfalevél kivonat.

A SuperGreens növényi komponensei és a B komplex cseppek szintén támogatják az immunrendszert ( polifenol, béta karotin, komplex vitamin és nyomelem, valamint ásványi só tartalma révén).
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!