Talán a történet háromezer millió évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor jelent meg az az egysejtű - minden növények ősapja -, aki egy klorofill nevű molekula segítségével képessé vált a fotoszintézisre - azaz a napból jövő energia felfogására -, és széndioxid meg víz segítségével energia gazdag cukrok szintézisére.

1, naponta 4x1 tabletta Ganoderma Lucidum tartalmú kapszula, melyet az USA-ban az FDA is engedélyezett (Hunza barack).

https://webshop.drtihanyi.hu/lista/4935812229aa8_Hunza_Barack

A Ganoderma gomba kivonat antitumor poliszacharidokat (összetett cukrokat) tartalmaz, ganoderan-A, ganoderan-B és ganoderan-C (lanosztán típusú triterpén) vegyületei szintén rákellenes hatásúak.

Nagyon erős antioxidáns hatása van egyedülállóan magas germánium tartalmának köszönhetően.

A kapszula 200 mg C-vitamint is tartalmaz, tehát a napi bevitel 800 mg (4X200 mg), ami a Szentgyörgyi Albert által ajánlott 1 grammos napi dózist megközelíti. Láttuk, hogy a C-vitamin a tumor sejtek közelében nem antioxidáns, hanem pro-oxidáns hatású, és ezzel pusztítja őket.

http://www.drtihanyi.hu/uploads/rem%C3%A9ny.jpg


2, Ezt kell kombinálni napi 20 ml Bioflavonoid komplex-szel, mert annak resveratrol tartalma támogatja a programozott sejthalált, és ezzel igen erős ráksejt pusztító hatást fejt ki (a tumor sejtek olyan sejtek, amik valamilyen módon kikerülik a programozott sejthalált; túlélő, degenerált, éretlen sejtek!)

https://webshop.drtihanyi.hu/lista/4935815fdc27a_Flavonoid_komplex

Antocián tartalma szintén öli a ráksejteket, mivel azok környezetében ciánhidrogén szabadul fel, ami láttuk, hogy a légzési láncba belépve a sejtben az oxigén transzportot megbénítja, így a sejt elpusztul.

A resveratrol megnöveli a vesékben termelt eritropoetin mennyiségét, majdnem 50%-kal, ami a vörösvértestképzés egyik leghatékonyabb természetes stimulátora.

A vérszegénység szinte mindig jelen van a rákban szenvedő betegekben, részint az alapbetegség, részint a kemo-, vagy sugárterápia következtében.

A Kombucha gomba kiváló immun stimuláns.

3, A harmadik komponens a Super Greens ital, egy liter vízben két adag „zöld porral”. Ebben rákellenes hatású komponensek az alábbiak: citromfű, papaya levél, fehérfűz kéreg (szalicil: vastagbélrák gyakoriságát 30%-kal csökkenti!), kelkáposzta levél, brokkoli, paradicsom.

https://webshop.drtihanyi.hu/lista/493577e84222f_SuperGreens_termekek

Ha ez a kombináció csupán csökkentené a kemoterápia okozta mellékhatásokat, már akkor is megérné, de ennél sokkal többről van szó!

Ne felejtsük! Az itt felsoroltakból 7-10 éven belül gyógyszer lesz. Ez történt a Taxol, az Irinotecan esetében is! Csak hát az idő…

Webáruház: https://webshop.drtihanyi.hu/

Kapcsolódó cikk: A hunzák - http://www.drtihanyi.hu/a-hunzak-new58/

A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól. Ez a teljes immunitást élvező kis közösség a hunza törzs Kasmír északnyugati hegyvidékén, s tagjai híresen hosszú életűek. Legfontosabb táplálékuk a kajszibarack....
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!