Letesztelt Bios Life® termékek!

{$up_uri}sportun.jpg

Mindannyiunknak van egy közös kívánsága: méghozzá jó közérzet és jólét saját magunk, illetve szeretteink részére. Ezért fordul egyre több ember a táplálkozáskiegészítőkhöz, hogy testük teljesítő képességét és vitalitását támogatni tudják – ebben a Bios Life® termékei is fontos szerepet játszanak. Mindenekelőtt sportolók számára különösen fontos, hogy ezek a termékek ne rejtsenek dopping rizikót.

Természetesen a Unicity is nagyon fontosnak tartja ezt a témát. Ezen okból nyújtottuk be ismételten a kérelmet a jó nevű National Anti Doping Association laborhoz (Nemzetközi Antidopping Szöveség), hogy a Top-Bios Life®-termékeinket:

- Bios Life Slim™
- Bios Life Super Chlorophyll™
- Bios Life E™

a dopping releváns összetevőkre leteszteljék.

A termékek a következő tiltott összetevőkre lettek bevizsgálva:

- Anabol-androgén szteroidok (bejelentésköteles szint 10 ng/g) 19-Nor-4-androsten-3,17-dion; 1,4-Androstadien-3,17-dion; 1-Testosteron; 4(5)-Andrasten- 3,17-dion; 5α-Androstan 3α,17β-diol; 5α-Androstan-3β,17β-diol; Boldenon; Clenbuterol; Dehydroepiandrosteron (DHEA); Dihydrotestosteron; Metandienon; Methyltestosteron; Nandrolone; Stanozolol; Testosteron; Testosteronpropionat.

- Stimuláló szerek (bejelentésköteles szint 300 ng/g) Amphetamin; Benzphetamin; Cathin; Codein; Ephedrin; Famprofazon; Fenfluramin; Maz¬indol; MDA, MDE, MDMA; Mephentermin, Methadon, Methamphetamin; Methoxyphen-amin; Methylephedrin; Methylphenidat; Norfenfluramin; Pentylenetrazol; Phentermin; Pseudiphedrin; Selegilin (Deprenyl); Sibutramin; Strychnin.

A nagyszerű hír: az elemzés kiértékelése során egyik Unicity termékben sem találtak a fent megnevezett stimuláló, illetve anabol-androgén szteroid összetevőkből.

Ez azt jelenti, hogy: a Bios Life Slim™, a Bios Life Super Chlorophyll™ és a Bios Life E™ a sportolók számára engedélyezett. Startoljon sportosan a Bios Life® termékekkel és adja tovább másoknak is ezt a fantasztikus újdonságot!

Kívánunk Önnek a továbbiakban is sok sikert a Bios Life®-termékeivel!
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!