Köztudott, hogy a diétás programok, fogyókúrák 98%-a sikertelen 5-10 éves időtartamban, tehát tartós fogyásról csak az esetek 2%-ában beszélhetünk. Ez borzalmas adat. Ráadásul tapasztalataim szerint az emberek túlnyomó része a fogyókúrát kifejezetten egészségtelenül végzi, így komolyan árt vele szervezetének. Pedig ma már ismerjük a tartós fogyás titkát, aki hosszútávon szeretné megőrizni karcsú alakját, kövesse a megfelelő diétát.

A legtöbb diétás programmal az a baj, hogy drasztikus kalória megszorítást követel. Ez ideig-óráig meg is hozza a várt eredményt (bár kérdéses, hogy milyen áron), azonban valljuk be őszintén: egy egész életen át nem lehet koplalni.

Ráadásul a szervezet nem hülye. Az emberi evolúcióból adódik, hogy ha a szervezet azt érzi, hogy meg van vonva tőle a kalória, magasabb hatásfokra kapcsol, igyekszik minél több kalóriát elraktározni a későbbi időkre. És ebből jön a jo-jo effektus: amikor ugyanis már nem bírjuk tovább, és visszaállunk a normál kalória bevitelre, azt tapasztaljuk, hogy jobban hízunk, mint korábban bármikor. Az ilyen fogyókúrás módszerek nagyon egészségtelenek, sokszor tapasztalom, hogy egy-egy ilyen drasztikus fogyókúra során komoly mellékhatások, kellemetlen tünetek jelentkeznek: vitaminhiány, hajhullás, rossz közérzet, depresszió, stb.

Egyszer és mindenkorra le kell számolni az eszeveszett fogyókúrás programokkal, amikkel sem eredményt nem lehet elérni, sem egészségünket nem lehet megőrizni.

A hangsúlyt egyértelműen a lúgosító táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű rost bevitelre kell helyezni. Számtalan tanulmány megerősítette már, hogy a rostok szerepe felbecsülhetetlen az egészséges fogyásban és az ideális testsúly megőrzésében.

Aki képes egy kis erőfeszítéssel átállni erre az életmódra, nem fog csalódni, hiszen segítségével képes lesz tartósan megőrizni testsúlyát.

Ehhez az átálláshoz nyújtanak segítséget az olyan készítmények, mint a SuperGreens, a Super Chlorophyll és a Bios Life Slim.

A Bios Life Slim nem egy csodaszer, azonban nagyon sok rostot és vitamint tartalmaz, ráadásul, ha belekeverjük a Super Chlorophyll port vagy SuperGreens-t iszunk mellé, akkor kellően lúgosítjuk is szervezetünket.

A Bios Life Slim segítségével elérhetjük azt, hogy kevésbé kívánjuk az édességet és az étkezések közti nasit. Ha csak azt a napközben észrevétlenül elfogyasztott kekszet, ropit, sütit, pogácsát, kakaós csigát, stb. ki tudjuk iktatni táplálkozásunkból, nagyon sokat tettünk azért, hogy elérjük a kívánt testsúlyt. Ez lehet, hogy naponta csak 2-300 kcal mínusz, azonban egy évben ez már 70 000 – 110 000 kcal, ami akár mínusz 10-15 kg-ot is jelenthet.

És ez már hosszútávon tartható, hiszen az étkezések közti luxus kalóriákra a szervezetünknek semmi szüksége. Ha mégis megéhezünk, akkor együnk zöldséget, gyümölcsöt, amivel ráadásul egészségesebbé is válunk.

FOGYÓKÚRÁS TERMÉKEK

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!