A Bios Life Slim™ egy innovatív termék, amely az elmúlt 30 évben a leginkább figyelemreméltó táplálkozástudományi áttörést hozta a súly és a testzsír kezelésében.

Amennyiben a Bios Life Slim™-et az egészséges táplálkozás és az aktív életforma kiegészítőjeként alkalmazzuk, a Bios Life Slim™ a természetes alapú, védett összetevőivel természetes módon segít a testzsír egészséges szinten való tartásában.

Igyon Bios Life Slim-et™ legalább naponta kétszer kiegyensúlyozott, egészséges étrend mellett. Több mozgással a teste hozzászokik ahhoz, hogy a fölösleges zsírt elégesse anélkül, hogy farkasétvágy-hullám vagy olyan szokásos körülmény lépne fel, amelyek más diétás programok és termékek velejárói. Mindezt annak érdekében, hogy ÉN-KÉPE aktív, vonzó és vékony legyen.

A Bios Life Slim™ nem egy diéta; ez egy merőben új életforma! Lépésről lépésre megváltoztatja táplálkozási és mozgási szokásait. Az eredmény: egészséges táplálkozás és több mozgás a mindennapokban. A teste ezáltal megtanulja a zsírt elégetni ahelyett, hogy azt elraktározná. A legtöbb Bios Life Slim™ fogyasztó már az első napokban jobban érzi magát.

Mi az a Bios Life Slim?

A Bios Life Slim™ egy forradalmian új zsírégető termék, amely az utóbbi 30 év első tudományos áttörése zsírégetés kapcsán. Természetes hatóanyagaival és hozzávalóival a Bios Life Slim™ segít Önnek az eltárolt testzsír megfelelő szabályozásban.

Hogyan működik?

A Bios Life Slim™ ital napi két alkalommal, étkezés előtt történő elfogyasztásával mindörökre megtanítja a szervezetét a lerakódott zsír elégetésére – éhség - és hiányérzet, yo-yo effektus, vagy más zsírégető termékek esetén tapasztalható mellékhatások nélkül.

Egyedülálló hatékonyságával a Bios Life Slim™ karcsúbbá, aktívabbá és még szebbé teszi Önt.

Milyen hosszan tart?

Azt szeretnénk, hogy lefogyjon – és maradjon is úgy. A „diéta” olyasvalami, amit Ön a testével tesz; a Bios Life Slim™ pedig az, amit a testéért tesz. Bios Life Slim™ hozzászoktatja a szervezetét, hogy a zsírt folyamatosan égesse, és ne tárolja azt.

A folyamat hozzávetőlegesen három hónapot vesz igénybe, és ennyi idő általában elég is ahhoz, hogy az eredmény végleges is maradjon. A legtöbb Bios Life Slim™ fogyasztó már napokon belül jobban érzi magát, és méretbeli csökkenésről számol be mindjárt az első hónapban.

Kik fogyaszthatják a Bios Life Slim terméket?

A Bios Life Slim kizárólag természetes összetevőkből származik, ezért minden korosztály biztonságosan használhatja. A termék felnőtteknek és tinédzsereknek ajánlott, akik szeretnének megszabadulni súlyfeleslegüktől. Lépésről-lépésre a szervezet megtanulja felhasználni a zsírokat, ahelyett, hogy elraktározná azokat. A hosszú távú hatás eléréséhez általában egy 3 hónapos kúra szükséges.

Cukorbetegek is biztonságosan használhatják a terméket, ha folyamatosan ellenőrzik vércukorszintjüket és konzultálnak kezelőorvosukkal.

Gyermekek fogyaszthatják-e a Bios Life Slim-et?

A Bios Life Slim természetes összetevői minden életkorban hasznosak lehetnek. 6 és 12 év közötti gyermekeknek csak fél adag Bios Life Slim fogyasztása javasolt. 6 éves kor alatti gyermekek esetében mindenképpen ki kell kérni a kezelőorvos véleményét.

A Bios Life Slim fogyasztható-e más Bios Life termékekkel?

Természetesen igen, sőt a Bios Life Slim kombinálása a lúgosító Super Chlorophyll termékkel kifejezetten javasolt.

A Bios Life Slim melyik összetevője segíti elő a fogyást?

A Biosphere Fiber és Unicity 7x szabadalmaztatott összetevők (US Patent Nr. 6.899.892 és 5.569.676)

Mikor érdemes a Bios Life Slim terméket elfogyasztani?

A legjobb eredmény elérése érdekében 10-15 perccel étkezés előtt kell a terméket elfogyasztani. Ha erről megfeledkezne, akkor fogyassza el az étkezés alatt.

Fogyasztható-e a Bios Life Slim gyógynövényekkel, homeopátiás készítményekkel és gyógyszerekkel együtt?

Igen, mivel a Bios Life Slim egy rendkívül kíméletes készítmény. Ettől függetlenül érdemes megkérdezni a kezelőorvost arról, hogy az adott gyógyszer fogyasztható-e együtt magas rost tartalmú étrend-kiegészítővel.

Fogyasztható-e alkohol a Bios Life Slim kúra alatt?

Természetesen igen, de nem ajánlott!

Milyen édesítőt tartalmaz a Bios Life Slim?

Szukralózt (világszerte az egyik legjobban elfogadott édesítőszer).

A Bios Life Slim kóser termék?

Igen, a Bios Life Slim hivatalosan megkapta ezt a minősítést.

Milyen klinikai tanulmányok támasztják alá a Bios Life Slim működését?

Jelenleg 5 klinikai tanulmány zárult le (placebo és kettős vak tanulmányok). Az eredmények lenyűgözőek.

Érdemes-e fogyasztani a Bios Life Slim terméket, ha sikerült elérni a kitűzött testsúlyt?

Maga a Bios Life Slim termék fogyasztása része az életmódváltozásnak. Ezt az új életmódot a kitűzött cél elérése után is érdemes folytatni.

Milyen gyorsan láthatók általában az eredmények?

Általában 90 nap szükséges ahhoz, hogy a szervezet átálljon a zsírégetés folyamatára, az eredmények eltérőek lehetnek, van, akinél már az első 6 hétben is látványos eredmények születnek.

Milyen élénkítőszert tartalmaz a Bios Life Slim?

A termék nem tartalmaz semmilyen élénkítőszert.

Milyen más előnyökkel járhat a Bios Life Slim fogyasztása?

- növelheti az energiaszintet
- csökkentheti az elfogyasztott ételek glikémiás indexét
- helyreállíthatja a koleszterinszintet
- támogatja az egészséges vércukorszint elérését
- fenntartja a normális bélműködést
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!