A természetes MegaFood Balanced B-Complex termék mind a 8 B-vitamint biztosítja szervezetünk számára egyedülálló, komplex formában: tiamin, riboflavin, niacinamid, B6, folsav, B12, biotin, pantoténsav. Ez a nyolc vegyület együttesen szinergikus hatást fejt ki testünkben.

A B-vitamin legfontosabb szerepe a sejtek energia termelésének szabályozásában rejlik, katalizátorként működik „belső üzemanyagunk” előállítása során, emellett pedig jelenléte elengedhetetlen az idegrendszer és immunrendszer megfelelő működéséhez.

A B-vitamin éppen ezért nélkülözhetetlen az alapvető életfunkciók fenntartásához. balancedb.jpg

A MegaFood Balanced B-Complex termék 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, a különleges, alacsony hőfokon történő előállítás során nem sérülnek értékes vegyületei, az eredmény pedig egy rendkívül könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló formula.

A termék a B-vitaminok teljes skálája mellett olyan természetes összetevőket is tartalmaz, melyek tovább erősítik hatását, természetes környezetbe helyezik a létfontosságú vitaminokat: organikus spenót, rizskoncentrátum, brokkoli koncentrátum.

A MegaFood Balanced B-Complex nem terheli meg a gyomrot, olyan természetes, hogy akár éhgyomorra is fogyasztható. A termékben található organikus spenót klorofillban és más fitonutriensekben rendkívül gazdag.

Stresszes életkörülményekben és magasabb fizikai aktivitás mellett a szervezetnek különösen nagy szüksége van a vízoldékony B-vitaminokra.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!