A Unicity a világ legjobb étrend-kiegészítő termékek folyamatos fejlesztése mellett kötelezte el magát. Átfogó termékfejlesztési stratégiájának köszönhetően a Unicity képes biztosítani, hogy a termékek összetétele hatékony, bevizsgált, értékes, kiegyensúlyozott és biztonságos legyen.

{$up_uri}unicityprod.jpg

A Unicity minden terméke alapos tudományos kutatáson nyugszik. Összetevőiknek hatékonyságát publikált kutatások támasztják alá. A Unicity tudományos igazgatója, Dr. Thomas Cutler vezetésével a Unicity kutatói, tudományos munkatársai kísérleti és táplálkozástudományi kutatásokat végeznek a szívre, vesére gyakorolt hatásmechanizmus alapján. A Unicity ezáltal biztosítja, hogy termékeibe a hatékony és biztos összetevők olyan mennyiségben kerülnek, ami a maximális hatás eléréséhez szükséges.

A Unicity termékei esetenként intézmények táplálkozástudományi kutatásainak tárgyai is.

A Unicity tudományos munkatársai világszerte vezető kutatóintézetek, egyetemek és kórházak kutatóival és specialistáival is dolgoznak. Ez a tudományos kutatóhálózat elér Ausztráliától Délkelet-Ázsián és Európán keresztül az Egyesült Államokig; az alábbiakban néhány referencia:

- Angeles University Foundation Medical Center
- University of Texas (Texasi Egyetem)
- The Cleveland Clinic
- University of Washington (Washingtoni Egyetem)
- Stillwater Heart Center
- Vanderbilt University (Vanderbilt Egyetem)
- University of Nevada Las Vegas (Nevadai Egyetem, Las Vegas)

A Unicity tudományos elkötelezettsége nemzetközi elismerésben részesül: a kutatások eredményét rendszeresen bemutatják szakmai konferenciákon, és étrend-kiegészítő termékeik közül négy - köztük a Bios Life® - szerepel az elismert "Physicians' Desk Reference" című kézikönyvben (amerikai orvosok, kórházak és terapeuták kézikönyve).

Mivel a táplálkozástudomány egy dinamikusan fejlődő tudomány, a termékeket a legújabb kutatási eredményeknek és a legkorszerűbb technológiai vívmányoknak megfelelően szükséges rendszeresen továbbfejleszteni. Ezen okból kifolyólag az innováció a termékek ígéretének központi eleme. A folyamatos kutatások során nagyon pontosan megfigyelik a fogyasztók életmódját, hogy az innováció mind táplálkozástudományi, mind kereskedelmi szempontból megfeleljen az aktuális kihívásoknak.

Minőségstandard

A minőség és a biztonság valamennyi termék ismertetője. A termékek előállítása szigorú, törvényileg előírt irányelvek (Good Manufacturing Practices - GMP) alapján történik. A Unicity a szigorú minőségi követelményeket a tudományos kutatástól és az új termékek fejlesztésétől az előállításon keresztül a csomagolásig minden lépésnél maradéktalanul betartja.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!