MegaFood

Kurkuma vs. vastagbélrák

Kurkuma vs. vastagbélrák

Az Ázsia déli részén honos, halványsárga színű fűszernövény, a kurkuma egyik legfontosabb összetevője a kurkumin. A Tel Aviv Egyetem kutatói azt találták, hogy ez a bizonyos aktív komponens erősíti azoknak a gyulladás csökkentő gyógyszereknek a terápiás aktivitását, melyeket vastagbélrák esetén alkalmazunk.
MegaFood Antioxidant

MegaFood Antioxidant

A cink és a szelén kiemelt fontossággal bíró nyomelemek, láthattuk korábban, hogy a cink nélkül nincs normálisan működő immunrendszer, és a cink hiány az oka annak is, ha felnőtt korunkban már soha nem érezzük gyermekkorunk elfeledett ízeit. Emellett a szelén hiánya súlyos szívizom elfajuláshoz és a rákos betegségek gyakoriságának a növekedéséhez vezet.
A nyomelemek fontossága

A nyomelemek fontossága

Minden nyomelemben az a közös, hogy nagyon kis mennyiségben vannak jelen környezetünkben és szervezetünkben. Az ivóvízben pl. a mennyiségük kevesebb, mint 1mg/l, de gyakran inkább célszerű mikrogramm/l-es ennyiségekről beszélnünk. Tudásunk meglehetősen hiányos, mégis négy fő csoportra oszthatjuk a nyomelemeket a hatásaik szerint.
Ganoderma lucidum gyógygomba poliszacharidok

Ganoderma lucidum gyógygomba poliszacharidok

A ganoderma lucidum gyógygombát (reishi, pecsétviaszgomba) régóta használják különböző humán betegségek megelőzésére és gyógyítására Kínában, Japánban és Koreában.
MegaFood Wild Blueberry - Vad kékáfonya

MegaFood Wild Blueberry - Vad kékáfonya

Támogatja a kognitív funkciókat és a szem megfelelő működését. A Wild Bluberry, azaz a vad kékáfonya a természet egyik csodája, koncentrált formában tartalmaz antioxidánsokat és olyan értékes vegyületeket, melyek hozzájárulnak a memória, a motoros funkciók, a húgyutak és a szem megfelelő működéséhez. Minden szem Wild Blueberry tabletta 7 db friss vad kékáfonya erejének felel meg. Ez a különleges minőségű termék nagy mennyiségben tartalmaz fitonutrienseket, antocianidineket, bioflavonoidokat és karotinoidokat. A MegaFood egyedi gyártási technológiájának köszönhetően a termék megőrzi mindazokat a kedvező tulajdonságokat, amiket a friss gyümölcs kínál.
MegaFood Gyógygombák

MegaFood Gyógygombák

Az amerikai MegaFood vállalat gyógygomba termékei (maitake, ganoderma, cordyceps) különleges minőségűek, kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak és magas hatóanyag tartalmúak.
4. oldal (összesen: 7) Rendezés: