MegaFood

Kurkuma, a csodálatos rákpusztító?

Kurkuma, a csodálatos rákpusztító?

A kurkuma aktív gyulladáscsökkentő hatóanyaga a kurkumin. A tradicionális kínai medicina és az Ayurveda évszázadok óta használja ezt a csodálatos tulajdonságokkal rendelkező, természetes anyagot. Manapság a kurkuma az egyik legjobban kutatott gyógyító növény a nyugati világban.
Vad kékáfonya jótékony tulajdonságai

Vad kékáfonya jótékony tulajdonságai

Ha fellapozzuk a vad kékáfonyával foglalkozó szakirodalmat, láthatjuk, hogy ez a különleges gyümölcs erős antioxidáns tulajdonságán kívül más kedvező hatást is kifejthet szervezetünkre. Szedjük össze, melyek a vad kékáfonya legfontosabb tulajdonságai.
MegaFood Balanced B-Complex

MegaFood Balanced B-Complex

A természetes MegaFood Balanced B-Complex termék mind a 8 B-vitamint biztosítja szervezetünk számára egyedülálló, komplex formában: tiamin, riboflavin, niacinamid, B6, folsav, B12, biotin, pantoténsav. Ez a nyolc vegyület együttesen szinergikus hatást fejt ki testünkben.
A tápanyaggát fogalma

A tápanyaggát fogalma

A növényekről régóta tudjuk (több mint 300 éve), hogy a talajból veszik fel azokat az elemeket, nyomelemeket és mikroelemeket, amik a növekedésükhöz okvetlenül szükségesek.
Vad kékáfonya, valódi szupertáplálék

Vad kékáfonya, valódi szupertáplálék

Azokat a táplálékokat, melyeknek különleges egészségre gyakorolt hatásuk van a bennük található értékes tápanyagoknak köszönhetően, szupertáplálékoknak nevezzük. Az ilyen ételek jellemzően esszenciális zsírsavakat, antioxidáns vegyületeket, fitonutrienseket és esszenciális aminosavakat tartalmaznak.
< 1. oldal (összesen: 7) Rendezés: