A Bios Life termékcsalád túlsúlyra és magas koleszterin szintre gyakorolt hatását már vizsgáltuk. Most nézzük meg, mit várhatunk tőle II-es típusú cukorbetegségben? (Forrás: THE CLINICAL IMPACT OF FIBER SUPPLEMENTATION FOR THE REDUCTION OF POSTPRANDIAL BLOOD GLUCOSE AND RISK REDUCTION OF COMPLICATIONS FROM TYPE 2 DIABETES, J.E. Verdegem, Ph.D.a; Steven H. Freed, R.Ph.b; David J. Joffe, R.Ph.b, Sprecher, et al, Metabolism (2002),
51, 1166.)

A Bios Life Slim étrend-kiegészítő készítmény zsírégető mechanizmusa révén segítséget jelent az egészséges fogyásban, emellett „mellékhatásként” rendkívül jó hatással van a koleszterinre. Csökkenti az ártó LDL koleszterin szintjét, miközben növeli a védő, azaz a HDL koleszterin szintet.

A Bios Life Slim étrend-kiegészítő különböző diétás vagy élelmi rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A diétás rostok koleszterin szint csökkentő hatását számos kutatás alátámasztotta, de ezen kívül úgy tűnik, hogy a II-es típusú diabéteszben is komoly jelentőségük van.

Az Amerikai Diabétesz Társaság 65. konferenciájának poszter szekciójában megjelent tanulmány (American Diabetes Association. 2005. San Diego, CA, USA) a diétás rostok és a II-es típusú cukorbetegség kapcsolatát vizsgálta.

A tanulmányba 78 főt vontak be (42 férfi, 36 nő), akiknek az átlagos életkora 59 év volt és mindannyian II-es típusú cukorbetegségben szenvedtek. A vizsgálatban résztvevő alanyok étkezés előtt 10 perccel fogyasztottak 10-15g Bios Life terméket. 90 nap elteltével vizsgálták a résztvevők különböző paramétereit, majd statisztikai módszerekkel elemezték azokat (Student T-teszt).

A vizsgálat eredményei az alábbi adatokat mutatták:

http://biosslim.hu/uploads/cukorbls.jpg


teljes koleszterin, LDL (ártó koleszterin), HDL (jó koleszterin), triglicerid, Fasting BG – éhhomi vércukor szint, Post-prandial BG – étezés után 1 órával mért vércukor szint, HbA1c – azt mutatja ki, hogy az elmúlt fél évben hogyan volt a vércukorszint beállítva (ha jól volt beállítva, akkor az értéke 7-6,5 % alatt kell lennie), szisztolés vérnyomás (Systolic BP), diasztolés vérnyomás (Diastolic BP), testsúly (Weight)

http://biosslim.hu/uploads/cbbsli.jpg


A kutatás eredménye tehát megállapította, hogy az élelmi rostok ilyen formában történő fogyasztása (Bios Life) szignifikánsan csökkenti a vércukor szintet, ezáltal a Bios Life termékcsalád fogyasztása II-es típusú cukorbetegségben kifejezetten ajánlott jótékony hatásai miatt.

A kutatás másik érdekessége, hogy a II-es típusú cukorbetegek esetén jelentős triglicerid csökkenés is mutatkozott, ami szintén nagyon kedvező ebben a kórképben.

Mivel a II–es típusú cukorbetegség az étkező asztalnál kezdődik, értelemszerű, hogy a gyógyításnak is innen kell kiindulnia. A Bios Life Slim lehetővé teszi a kalória bevitel csökkentését éhezés nélkül, mert kettes típusú cukorbetegségben a lényeg a fogyás, a testtömeg index csökkentése, ami nem könnyű dolog. Enélkül – tehát fogyás nélkül - teljesen felesleges számolgatni a bevitt szénhidrátok mennyiségét, mivel a szervezet a plusz kalóriából úgyis zsírt készít, ami pedig tovább rontja az inzulin hatását, nő az inzulin rezisztencia - ami a kettes típusú cukorbetegség legfontosabb kiváltó tényezője.

Bios Life Slim

A Bios Life Slim termék rostot és multi vitaminokat tartalmaz. Naponta 2 alkalommal kell elfogyasztani 1-1 tasakkal, 2-3 dl vízben elkeverve, lehetővé téve az egészséges fogyást!

Bios Life Slim - Bios Life Slim

http://biosslim.hu/uploads/slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!