A hason kialakuló zsírszövet ellen, ami a nadrág fölött kidudorodik és gyakran sörhasnak is szokták nevezni, az évek előre haladtával egyre nehezebb küzdeni. Ma már a fejlett világban a felnőttek kb. felénél található számottevő zsírszövete a hason, csípőn. Ez az állapot pedig megágyaz a cukorbetegségnek.

Sajnos elhízás és elhízás között is hatalmas különbség van, az egészségre a legveszélyesebb a fent említett forma. A középkorú emberekben kialakuló hasi elhízás növeli a stroke, a szívbetegségek, a magas vérnyomás és a cukorbetegség kialakulásának valószínűségét. Ez a bizonyos hasi zsírszövet nagyon fontos rizikófaktora a II-es típusú cukorbetegségnek.

A kutatók régóta vizsgálják az egyes elhízás típusok és bizonyos krónikus betegségek kialakulása közötti kapcsolatot és egyértelműen arra a következtetésre jutottak, hogy a hasra történő hízás az egyik legveszélyesebb forma. Ez azonban nem csak a középkorúakra, hanem az idősekre is igaz.

A témában elvégzett kutatás (Cardiovascular Health Study) megállapította, hogy azoknál az időseknél, akiknek a BMI érték 30 vagy az felett volt, 5-ször nagyobb valószínűséggel alakult ki cukorbetegség, mint normál testsúlyú társaiknál. Az optimális testsúly elérése tehát időseknél is rendkívül fontos szempont az egészség megőrzése céljából.

{$up_uri}bellyfat.jpg


Sok tényező határozza meg egy betegség lefolyását, ezért egyszerre sok tényezőt kell befolyásolnunk. Ezért kiváló a Super Greens lúgosító zöld ital, a 49 gyógynövény és zöldség keveréke, a Green Magma fermentált zöldárpa csíra, az Omega E-ssentials létfontos zsírsavai, a megfelelő ásványi sók, a 4 pHour só rendszeres fogyasztása.

WEBÁRUHÁZ

SuperGreens vásárlás

http://www.drtihanyi.hu/uploads/body_sgph_promo_HUN.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!