Előfordult már Önnel élete során, hogy sikertelenül diétázott? Szeretett volna karcsúsodni, ezért keveset evett, edzett és mellette még sem volt képes fogyni, rosszabb esetben még gyarapodott is testtömege? Esetleg hosszú szenvedés árán leadott pár kilót, majd a kúra végén pár nap alatt visszahízta súlyfeleslegét?

Nos, először is nyugodjon meg, ugyanis mindez nem feltétlenül az Ön hibája. Nem az Ön szervezetében van a baj, csupán úgy járt, mint a fogyókúrázók 99%-a.  

Szervezetünkben a leptin nevű hormon felelős azért, hogy figyelmeztesse agyunkat a felhalmozódott zsírszövetre. Amikor súlyfelesleg keletkezik testünkön, agyunk csökkenti az éhségérzetet és utasítja szervezetünket, hogy több kalóriát égessen. A probléma akkor keletkezik, amikor a túlsúlyos vagy elhízott emberek zsírszövetei rezisztenssé válnak a leptinnel szemben. Ilyenkor az agy ugyanis nem kapja meg a szükséges jelzést, így nem csökkenti az étvágyat és nem sarkallja a szervezetet a fokozott zsírégetésre. A szervezet ekkor egyre több leptint bocsát a véráramba, a zsírszövetek pedig egyre inkább szenzitívvé válnak a leptinnel szembe. Így kialakul egy ördögi kör… a szervezet egyre kevesebb zsírszövetet éget el, és egyre több zsírt kezd raktározni. Mindez növeli a vércukorszintet, ami igen rossz hír a cukorbetegeknek. loseweight.jpg

A kérdés tehát az, hogy ha Ön túlsúlyos, elhízott vagy cukorbeteg, hogyan tudja normalizálni a leptin rezisztenciát és gondoskodni arról, hogy vércukorszintje ne emelkedjen?

Modern korunk problémája, hogy túl sokat eszünk, helytelen időben, helytelen ételeket, mivel a rossz minőségű ipari táplálékok kiölik belőlünk a helyes érzeteket.

Jens Claus Brüning a legmagasabb német kutatási díjat kapta a leptin és inzulin hormonok kísérleti eredményeiért.

A leptin szabályozza agyunkban étkezési szokásainkat, mint például az éhség és a jóllakottság érzését. Ezen kívül a zsírégetést is a leptin szabályozza.

Minél hatásosabb az agyban a leptin funkciója, annál alacsonyabb az inzulin az étkezés után, ezért az ember gyorsabban és hosszabb ideig telített és ezzel egy időben jobban fognak a lerakodott zsírok elégni. Prof. Brüning : „A túlsúlyos emberek 95% - a nem kapja meg a jelet az agyból, hogy már elég energia fölvétel történt, így nincs szükség további táplálékra.“

A diétákat nem lehet addig betartani, amíg agyunkat nem tudjuk átprogramozni, mert rábeszél minket újra meg újra, hogy visszatérjünk a régi szokásainkhoz.

Az emberek 80%-nál a jo – jo jelenség jelentkezik. A tartós siker kulcsa abban rejlik, hogy mind a táplálék mennyiségét mind pedig az étkezési szokásokat több hónapon keresztül minden féle tiltás nélkül kontrolálni tudjuk.

Ebben a folyamatban nyújt hatékony segítséget a Bios Life Slim, mely napi két alkalommal, étkezés előtt történő elfogyasztásával megtanítja a szervezetét a lerakódott zsír elégetésére, éhség és hiányérzet, jo-jo effektus, vagy más zsírégető termékek esetén tapasztalható mellékhatások nélkül.

A folyamat hozzávetőlegesen három hónapot vesz igénybe és ennyi idő általában elég is ahhoz, hogy az eredmény végleges is maradjon. A legtöbb Bios Life Slim™ fogyasztó már napokon belül jobban érzi magát, és méretbeli csökkenésről számol be mindjárt az első hónapban.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!