A Bios Life Slim egy klinikailag tesztelt étrend-kiegészítő készítmény, mely arra lett kifejlesztve, hogy elősegítse a szervezet zsírégetését, valamint az egészséges koleszterinszint fenntartását. A természetes összetevőket tartalmazó Bios Slim biztonságos, növeli a szervezet energiaszintjét, segíti a természetes fogyást.

A Bios Life Slim napi kétszeri fogyasztása mellett megfelelően kontrollálja az elfogyasztott ételek felszívódását, nem egy hirtelen energialöketet ad a szervezetnek, hanem több órára elosztja azt, s ezzel elősegíti a plusz kalóriák bevitelének mellőzését.

A Bios Life Slim nem csak elősegíti a zsírégetést, hanem csökkenti az étvágyat, csökkenti a leptin rezisztenciát, fenntartja a vér ideális triglicerid és koleszterin szintjét.

A terméket fogyasztók többsége már pár hét elteltével észreveszi az eredményeket.

Hogyan működik a Bios Life Slim?

A Bios Life Slim termék gerincét a benne lévő speciális rostok adják. Az étkezés előtt 10-15 perccel elfogyasztott különleges rostok kontrollálják az elfogyasztott ételek felszívódását.

Amikor eszünk, testünk növeli vérünkben az inzulin és glükóz szintjét annak érdekében, hogy a lehető legtöbb energiát képes legyen felhasználni. A probléma abból adódik, hogy gyakran több táplálékot fogyasztunk, mint amennyire szervezetünknek szüksége lenne, s ekkor testünk a felesleges energiát a zsírszövetekben raktározza el.   bioslifeslim.jpg

A Bios Life Slim két módon is gátolja ezt a folyamatot. Egyrészt csökkenti a felszívódást, ami különösen akkor előnyös, ha valaki sok szénhidrátot fogyaszt. A szénhidrátok kiváló energiaforrások, relatíve könnyedén hasznosulnak, fel nem használt részük pedig zsírszövetté alakul. Ha lassítjuk a táplálékok felszívódását, a szénhidrátok hasznosulása elnyúlik, így csak kisebb része raktározódik el.

Más részről a Bios Slim elősegíti a zsírégetést az étkezések közti időszakban. Étkezések között visszaállítja a szervezet normál vércukor és inzulin értékeit, így nincs szükség táplálék bevitelre az étkezések között, ezáltal éhségérzet nélkül csökken a napi kalória bevitel.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!