A Bios Life Slim egy forradalmian új zsírégető étrend-kiegészítő készítmény, melynek vízben oldódó és vízben nem oldódó rostjai az egészséges fogyás mellett az ártó koleszterin szintet is képesek jelentősen csökkenteni.

A Bios Lifes Slim termékkel az utóbbi években számos kutatás foglalkozott, melyek az egészséges fogyás melletti jótékony hatásait vizsgálták.

(A tanulmány forrása: Peter J.E. Verdegem, Ph.D., Research and Development, Unicity International, Orem, UT, USA)

A kutatás során a vizsgálatban résztvevő 25 főnek (akiknek az ártó LDL koleszterin szintje enyhén magas volt) az étrendjét rost tartalmú itallal (Bios Life) egészítették ki. Az italt naponta legalább 2 alkalommal fogyasztották, étkezés előtt 15-20 perccel. A vér zsír értékeket 4, illetve 8 hét elteltével vizsgálták.

A rost ital az alábbi összetevőket tartalmazta: vízben oldódó rostok, vitaminok, ásványi anyagok, fitoszterolok, policosanol és krizantém kivonat.

8 hét elteltével a vérzsír értékek az alábbi képet mutatták:

{$up_uri}tablbios.jpg

Az eredmények egyértelműen mutatják, hogy a termék nagyon jelentősen képes csökkenteni az ártó koleszterin szintet (LDL koleszterin) úgy, hogy közben a jó koleszterin szintje (HDL koleszterin) emelkedik, a triglicerid szint pedig változatlan marad. A Bios Life tehát a statinokhoz hasonló mértékben képes csökkenteni az LDL szintet, azonban a statinok mellékhatásai itt nem jelentkeznek (pl. a kedvezőtlen HDL szint csökkenés, izomfájdalom, májfunkciós értékek kóros emelkedése, súlyosabb esetben izompusztulás okozta akut veseelégtelenség – rhabdomyolizis -)

A Bios Life tehát egy természetes alternatívát kínál a statin helyett azoknak a betegeknek, akinek a koleszterin értékei nem kifejezetten magasak, de már meghaladják a normális értékeket, testsúlyuk is nagyobb mint a kívánatos, étrendjükben sem elegendő az élelmi rostok mennyisége és minősége. Ez utóbbi székrekedéshez, majd az idő múltával a vastagbél alsó szakaszán kitüremkedésekhez (divertikulumok) vezet, amik bármikor begyulladhatnak (a „bal oldali” vakbélgyulladás tüneteit okozzák), sőt súlyos esetben akár ki is lyukadhatnak (perforáció), ami már a beteg életét közvetlenül is veszélyeztetheti.

Bios Life Slim

A Bios Life Slim termék rostot és multi vitaminokat tartalmaz. Naponta 2 alkalommal kell elfogyasztani 1-1 tasakkal, 2-3 dl vízben elkeverve, lehetővé téve az egészséges fogyást!

Bios Life Slim - Bios Life Slim

{$up_uri}slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!