A legtöbb ember, de még nagyon sok orvos számára sem ismert tökéletesen a kapcsolat a koleszterinszint csökkentés és az étkezési rostok között.

Forrás: Unicity Science Official Website, Clinical studies (http://www.unicity.net/unicityscience/clinical_studies.html)

Az étkezési rostok vércukor és koleszterinszint csökkentő hatását a kaukázusi népek esetében vizsgálták. A tanulmány legfőbb célja az volt, hogy bizonyítsa az étkezési rostok koleszterinszint csökkentő hatását felnőtt betegekben (Balajadia E., Valerio A., és Yumul N.).

A kutatás 103 fő bevonásával készült. A betegeknek napi 6 gramm diétás rostot adtak (BioSphere rost mátrix), és a koleszterin értékeiket 4 hét elteltével mérték újra.

A zsíranyagcsere zavarban szenvedő betegek többségének magas vérnyomás betegsége is volt (közel 70%-nak). A nők körében gyakoribb volt a magas koleszterinszint, de ők jobban is reagáltak a kezelésre a tanulmány során.

A magas koleszterinszint emelkedett LDL-szinttel jár együtt, ami káros a szervezetre, mivel jelentősen megnöveli a szív-, és érrendszeri betegségek bekövetkezésének valószínűségét.

A tanulmány legfőbb célja az volt, hogy eredményei révén megismertesse az emberekkel a diétás rostok jótékony hatásait, és felhívja a figyelmet a koleszterin és vércukorszint csökkentő gyógyszerek káros mellékhatásaira. Miért szednénk gyógyszert olyan betegségre, melyet természetes úton is képesek lehetünk gyógyítani?

Sajnos ma a legtöbb orvos, ha azt tapasztalja, hogy betegének koleszterin és vércukor értékei eltérnek a normálistól, rögtön gyógyszert ír fel, anélkül, hogy tájékoztatná a beteget a diétás rostokról és azok pozitív hatásairól. Ez az egyszerűbb út, azonban hosszútávon biztosan nem kifizetődő.

Tehát a betegek a kutatás során napi 6g BioSphere diétás rostot kaptak. A kutatás kezdetén, majd 4 hét múlva mérték meg a kutatásban résztvevők koleszterin szintjét. A résztvevők 27%-a volt férfi és 73%-a nő. Az alanyok 68,9%-ánál mértek magas vérnyomást, főleg az idősebbeknél volt jellemző. 22,3%-nál pedig magas vércukor szintet állapítottak meg.

4 hét után statisztikai módszerekkel megállapították, hogy az eredmények szignifikánsak voltak, az összkoleszterin szint átlagosan 15,9%-kal csökkent.

A Bios Life tehát - a kutatás szerint - nagyon jelentős szerepet játszik a koleszterinszint csökkentő terápiában, a korábbi tanulmány is rámutatott, hogy képes úgy csökkenteni az ártó LDL-koleszterin szintet, hogy közben a HDL, azaz a jó koleszterin szintje nem változik.

A Bios Life termékben található rostok különböző funkciókkal rendelkeznek. Egyesek felszívják a vizet, mások lágyítják a székletet és növelik a széklet áthaladási idejét a belekben.

A diétás rostok fogyasztását az Amerikai Dietetikusok Társasága is támogatja, főleg II-es típusú cukorbetegek esetében.

A Bios Life termékben található oldható és nem oldható rostok tökéletes aránya biztosítja a kiemelkedő eredményeket.

A termék tehát egyértelműen ajánlott zsíranyagcsere zavarban szenvedő betegeknek.

Bios Life Slim

A Bios Life Slim termék rostot és multi vitaminokat tartalmaz. Naponta 2 alkalommal kell elfogyasztani 1-1 tasakkal, 2-3 dl vízben elkeverve, lehetővé téve az egészséges fogyást!

Bios Life Slim - Bios Life Slim

{$up_uri}slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!