Nem minden zsírszövet egyforma. Az ún. szubkután zsírszövet, mely közvetlenül a bőr alatt helyezkedik el sokkal kevésbé veszélyes, mint az a zsírszövet, mely körülöleli szerveinket, testünk mélyebb részein található.

Egy friss tanulmány szerint nagyon könnyen csökkenthetjük a testünkben felhalmozódott „gyilkos zsír” mennyiségét az ún. vízoldékony rostok és némi mozgás segítségével. Ezek a vízoldékony rostok főleg a zöldségekben, gyümölcsökben és a babfélékben találhatók nagyobb mennyiségben.

A tanulmány szerint minden plusz 10 gramm vízoldékony rost elfogyasztásával 3,7%-kal csökkenthetjük a „gyilkos zsír” mennyiségét 5 éves távlatban. Ha a rostfogyasztást mérsékelt testmozgással is párosítjuk, az eredmény 7,4%-ra nő hasonló időszak alatt.

A szerveink körül felhalmozódó, az egészségünkre nézve rendkívül káros zsírszövet olyan betegségek kialakulásával van szoros kapcsolatban, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség és zsírmáj.

{$up_uri}Fogyas/abdominalfat.jpgAz Obesity című szaklap június 16-i számában megjelent tanulmány azonban világosan rámutat arra, hogy kis változtatással is igen komoly eredmény érhető el egészségünk javítása érdekében.
10 gramm vízoldékony rost megtalálható pl. két kisebb almában, egy csésze zöldbabban, a mérsékelt mozgás pedig 30 perc edzést jelent heti 2-4 alkalommal.

A vízoldékony és nem vízoldékony rostok szerepe a nem kívánatos zsírszövet csökkentésében felbecsülhetetlen.

A Unicity vállalat szerint a Bios Life Slim termék egy forradalmi zsírégető készítmény, melynek segítségével egészséges és tartós fogyás érhető el.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!