Azok a várandós nők, akik betartják a régi, hibás instrukciót („terhes nőnek kettő helyett kell ennie”) veszélyeztetik saját egészségüket – derül ki egy átfogó ausztrál kutatásból.

Ausztrál kutatók a 80-as években 2000 várandós nőt vizsgáltak, megmérték testtömegüket a terhesség elején, illetve a szülés előtt. 41%-uknak a terhesség ideje alatt normális mértékben nőtt a testtömege, míg 33%-uk jelentős súlyfelesleget halmozott fel. 21 évvel később megvizsgálták, hogyan hatott a terhesség alatti súlygyarapodás egészségükre.

Az eredmények egyértelműen megállapították, hogy azok a nők, akik a terhesség alatt jelentős súlyfelesleget halmoztak fel, 4,5-szer nagyobb eséllyel híztak el a későbbiekben és 40%-kal nagyobb arányban alakult ki náluk cukorbetegség, mint a normál testtömeggel rendelkező csoportban.

Maga az elhízás átlagosan kb. 9 évvel rövidíti meg az ember életét, és hajlamosít jó néhány súlyos betegségre: stroke, szívbetegség, cukorbetegség, depresszió, rák, stb.

{$up_uri}terhes.jpg


A szakemberek szerint egyszer és mindenkorra le kell számolni azzal a korábbi, káros tévhittel, hogy a várandós anyuka bármit ehet és a terhesség alatt akár több 10 kilót is felszedhet. Ez a gyakorlat ugyanis hosszabb távon nagyon súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet és egyértelműen negatívan befolyásolja az anyuka későbbi életét.

A legújabb iránymutatások szerint a várandós nőknek a terhesség utolsó 3 hónapjában kell csak megemelniük kalória bevitelüket, naponta kb. 200 kalóriával (kcal), ez pedig kb. egy kisebb szendvicsnek felel meg.

Az elhízás korunk egyik nagyon jelentős egészségügyi problémájának számít, mely főképp modern életmódunkból, mozgásszegény életünkből és helytelen táplálkozási szokásainkból fakad. A probléma nőket és férfiakat egyaránt érint.

Azok a férfiak, akik 20 éves korukban túlsúllyal rendelkeznek, nagyobb eséllyel híznak el későbbi életük során, és halnak meg korábban.

Bios Life Slim

A Bios Life Slim termék rostot és multi vitaminokat tartalmaz. Naponta 2 alkalommal kell elfogyasztani 1-1 tasakkal, 2-3 dl vízben elkeverve, lehetővé téve az egészséges fogyást!

Bios Life Slim - Bios Life Slim

http://biosslim.hu/uploads/slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!