A napokban megjelent kutatás eredményei szerint egy bizonyos adenovírusnak komoly szerepe lehet a gyermekkori elhízás kialakulásában.

Forrás: Pediatrics journal, San Diega School of Medicine, University of California

dr. Jeffrey B. Schwimmer, a kutatás vezetője elmondta, hogy az ún. adenovírus 36 (AD36), mely egyike a ma ismert kb. 50 adenovírusnak, az emberi szervezetben súlyos fertőzéseket produkálhat, megfertőzheti a légzőszerveket, a szemet és az emésztőrendszert. Azt, hogy a gyermek már átesett az AD36 vírusfertőzésen, a vírus ellen termelt antitestek jelenlétéből lehet kimutatni.

Állat-, és emberkísérletekben egyaránt kimutatták, hogy az AD36 vírusnak köze van a túlsúly kialakulásához, az elhízáshoz. A vírus hatásmechanizmusa még nem ismert pontosan, ezért nem tudni, hogy pl. mindenkit ugyan úgy érint-e, illetve milyen anyagcserezavart okoz a fertőzés?

Sejtkultúrákkal végzett laboratóriumi kísérletek azt mutatták, hogy miután a vírus megfertőzi az éretlen zsírsejtet, arra ösztönzi, hogy gyorsabban fejlődjön és nagyobb számban osztódjon, mint normális esetben.

dr. Robert Young elmélete szerint a lúgos környezet nem kedvez a vírusok és baktériumok fejlődésének, szaporodásának, tehát minél jobban sikerül lúgosítani szervezetünket, annál kevésbé leszünk fogékonyak a különböző fertőzésekre.

Bios Life Slim

A Bios Life Slim termék rostot és multi vitaminokat tartalmaz. Naponta 2 alkalommal kell elfogyasztani 1-1 tasakkal, 2-3 dl vízben elkeverve, lehetővé téve az egészséges fogyást!

Bios Life Slim - Bios Life Slim

http://biosslim.hu/uploads/slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!