A Unicity vállalat Bios Life Slim terméke Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a fogyni vágyó vásárlók legnagyobb része elégedett a termékkel. A Bios Life Slim nem csodaszer, de nem is állítja azt magáról. Nem lehet vele életmódváltás nélkül, egy hét alatt 10 kg-ot leadni, azonban kiváló társ annak, aki szeretne egészségesen, eredményesen és tartósan fogyni, egy olyan termék segítségével, melynek hatásmechanizmusát kutatási eredmények támasztják alá.

A Bios Life Slim termék a megfelelő eredmény érdekében megköveteli az egészséges táplálkozást. Fontos, hogy az ital fogyasztása mellett soha ne hagyja ki a reggelit és napjában legalább háromszor étkezzen. Kerülje a szénhidrátokat, főleg a cukrot, tésztaféléket, fehér rizst és fehér kenyeret.

Az egészséges fogyás eléréséhez lehetőleg iktassa ki étrendjéből a magas glikémiás indexű táplálékokat. Az alacsony glikémiás indexű ételek segítik Önt abban, hogy megfékezze étvágyát és ellenőrizze testsúlyát, koleszterinszintjét.

A három főétkezés között kerülje a nassolást és vacsora után se fogyasszon már kalóriadús ételeket. Ha betartja a rendszeres étkezést nem fogja éhesnek érezni magát és ami még fontosabb, szervezete sem fog éhezni.

Ha nem eszik rendszeresen, szervezete anyagcseréjét takarékra kapcsolja, s ez jelentősen megnehezíti a fogyást.

A legjobb, ha minden nap följegyzi, hogy mit és mikor evett, ezzel tökéletesen kontrollálhatja a napi táplálék bevitelt. Egy ilyen táplálkozási napló nagyon sokat segíthet a cél elérésébenbioslifeslim.jpg.

A Bios Life Slim mellett nem szükséges túlzott sporttevékenységet végeznie, azonban mindenképpen célszerű növelnie napi mozgásidejét. Aprónak tűnő dolgokkal jelentősen növelheti napi mozgásmennyiségét: lift helyett használja a lépcsőt, gyorsítsa munkatempóját és gyalogoljon minél többet! A gyaloglás csodaszer az egészséges fogyás elérésben!

Egy 75 kilós ember fél óra gyaloglással akár 180-200 kalóriát is elégethet.

Jegyezze fel napi sport tevékenységét, így kontroll alatt tudja tartani testét!

A Bios Life Slim termék kiválóan kombinálható a Super Chlorophyll koncentrált klorofill porral, mely támogatja szervezete egészséges sav-bázis egyensúlyát és elősegíti az anyagcsere optimális működését.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!