A leptin diéta magját 5 nagyon egyszerű szabály alkotja. Természetesen az elfogyasztott étel minősége ennél a diétánál is meghatározó. A leptin diéta esetén fontos, hogy mit, mikor fogyasztunk.

A leptin diéta 5 fontos szabálya:

1.    Soha ne együnk vacsora után!
2.    Naponta 3-szor étkezzünk!
3.    Ne együnk nagy adagokat!
4.    Magas fehérje tartalmú reggelit fogyasszunk!
5.    Csökkentsük az elfogyasztott szénhidrát mennyiségét!

Soha ne együnk vacsora után!


Tartsunk 11-12 órás időkülönbséget a reggeli és vacsora között. Soha ne teli gyomorral feküdjünk le! Lefekvés előtt 3 órával már ne együnk.

A szervezetünkben keletkező leptin hormon szintje egy 24 órás ciklus szerint változik. A leptin szint az esti órákban a legmagasabb.

Naponta három alkalommal étkezzünk!

Tartsunk 5-6 órás szüneteket az étkezések között, az átmeneti időszakokban pedig ne nassoljunk. Szervezetünk és anyagcserénk nincs felkészülve az egész napos, folyamatos táplálkozásra. Ha mégis ezt tesszük, kialakul a leptin rezisztencia.

Ne együnk nagy adagokat!

Ha túlsúllyal rendelkezünk, próbáljuk az előtt befejezni az étkezést, mielőtt teltségérzetünk lenne, emellett lassan étkezzünk. Még azoknak sem ajánlott a gyors, magas kalória bevitel, akik nehéz fizikai munkát végeznek vagy rendszeresen sportolnak, mert náluk is kialakul a leptin rezisztencia.

Magas fehérje tartalmú reggelit fogyasszunk!

A magas fehérje tartalmú ételeknek köszönhetően anyagcserénk akár 30%-kal is növekedhet.

Csökkentsük az elfogyasztott szénhidrátok mennyiségét!

A szénhidrátokat nem szabad teljesen kiiktatni táplálkozásunkból, azonban figyeljünk arra, hogy minél alacsonyabb szintre csökkentsük a belőlük elfogyasztott mennyiséget. Fogyasszunk fehér húsokat (csirke, pulyka, hal) és együnk mellé minél több, magas rost tartalmú zöldséget.

A Bios Life Slim™ egy forradalmian új zsírégető termék, amely az utóbbi 30 év első tudományos áttörése a zsírégetés kapcsán.

Az új Bios Life Slim™-ben 25 fontos, az egészséget támogató ballaszt anyag, vitamin és a szabadalmaztatott „7 X“ K képlet található meg. Ezek segítik az agyban a leptin működését és étkezések után alacsonyan tartja az inzulint és a vérzsírok mennyiségét. Bios Life Slim™ csökkenti az éhséget, javítja az étkezési szokásokat és a zsírégetést hosszú távon.

Bios Life Slim™ nem egy szintetikus vitamin készítmény, hanem egy kilométerkő a táplálkozástudományban, hiszen mérhető és így bizonyítható.

A világon több vezető szervezet, mint például a az American Heart Association, a Cleveland Clinic vagy a Stillwater Heartcenter táplálkozás tudományi vizsgálatokkal bizonyítják a pozitív hatásokat.

* - Emeli az energiát
* - Serkenti a zsírégetést
* - Redukálja a zsírok raktározását
* - Megakadályozza a farkas éhséget
* - Javítja az étkezési szokásokat
* - Segíti az immunrendszer működését
* - Optimalizálja a koleszterin értékeket
* - Optimalizálja a vércukor értékeket

A teljesítménysportban is elengedhetetlen
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!