A csapból is az folyik, hogy modern világunkban túl sok kalóriát fogyasztunk és keveset mozgunk. Ergo, ha fogyni szeretnénk együnk kevesebbet és végezzünk rendszeresen valamilyen testmozgást. Ez persze mind igaz, azonban mindezek mellett agyunk is fontos szerepet játszik abban, hogy mennyire sikerül megőriznünk ideális alakunkat.

Két kulcsfontosságú hormon határozza meg testsúlyunkat. Az egyik az ún. ghrelin-hormon, melyet gyomrunk állít elő, feladata pedig az éhségérzet növelése, az anyagcsere lassítása és a szervezet zsírégető képességének csökkentése.

Ezzel szemben a leptin nevű hormon azt a jelet küldi az agynak, hogy csökkentse éhségérzetünket és fokozza a kalóriaégetést.

Azoknál az embereknél, akiknél nincs jelen a leptin hormon szervezetükben, nagyobb eséllyel lépnek fel súlyproblémák. A leptin hiány mellett előfordulhat az is, hogy a szervezet rezisztenssé válik a leptinnel szemben a túlterheltség miatt, s ez esetben szintén elkezdődhet a zsír lerakódása.

Túlsúlyos embereknél „sérülnek” az agyban azok a receptorok, amelyek a leptint képesek magukhoz kötni, így a hormon nem tud megfelelő hatást kifejteni.

Annak érdekében, hogy szervezetünkben ne alakuljon ki a leptin rezisztencia, figyeljünk az alábbi fontos tényezőkre:

1.    Soha ne együnk vacsora után!
2.    Naponta 3-szor étkezzünk!
3.    Ne együnk nagy adagokat!
4.    Magas fehérje tartalmú reggelit fogyasszunk!
5.    Csökkentsük az elfogyasztott szénhidrát mennyiségét!

Milyen étrend-kiegészítő segíthet a tartós fogyásban?

A Bios Life Slim™ egy forradalmian új zsírégető termék, amely az utóbbi 30 év első tudományos áttörése a zsírégetés kapcsán.

Az új Bios Life Slim™-ben 25 fontos, az egészséget támogató ballaszt anyag, vitamin és a bioslifeslim6.jpgszabadalmaztatott „7 X“ K képlet található meg. Ezek segítik az agyban a leptin működését és étkezések után alacsonyan tartja az inzulint és a vérzsírok mennyiségét. Bios Life Slim™ csökkenti az éhséget, javítja az étkezési szokásokat és a zsírégetést hosszú távon.

Bios Life Slim™ nem egy szintetikus vitamin készítmény, hanem egy kilométerkő a táplálkozástudományban, hiszen hatása mérhető és így bizonyítható.

A világon több vezető szervezet, mint például a az American Heart Association, a Cleveland Clinic vagy a Stillwater Heartcenter táplálkozás tudományi vizsgálatokkal bizonyítják a pozitív hatásokat.

- Vitalizál
- Serkenti a zsírégetést
- Csökkenti a zsírok raktározását
- Megakadályozza a farkas éhséget
- Javítja az étkezési szokásokat
- Segíti az immunrendszer működését
- Optimalizálja a koleszterin értékeket
- Optimalizálja a vércukor értékeket   

Bekeverni néhány másodperc és az íze sem rossz.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!