Az emberi szervezetnek szüksége van növényi eredetű rostokra. A rostok egészség megőrző szerepük mellett segítséget jelenthetnek az egészséges fogyás elérésében is.

A rostokban található anyagok egészséges telítettség érzést kölcsönöznek, ezáltal nem kívánjuk az étkezések közötti, hizlaló, többnyire egészségtelen nassolni valókat: chips, keksz, csoki, főleg szénhidrátok.

Emellett a rostok védelmet nyújtanak a szívnek, és az emésztőrendszernek, védik a gyomrot, a beleket és segítségükkel megelőzhetők olyan krónikus betegségek, mint a cukorbetegség. Emellett több kutatás is bizonyította, hogy a megfelelő mennyiségű, rendszeres rost elfogyasztása csökkenti bizonyos rák típusok kialakulásának esélyét: vastagbélrák, gyomorrák, szájrák, nyelőcsőrák.

A rendszeres rostfogyasztás kifejezetten jó a beleknek és az emésztésnek, segítségével megszüntethető a székrekedés, és megelőzhető az aranyér kialakulása. A rostok ugyanis keresztül haladnak a bélrendszeren és stimulálják a bélben lévő izmokat, ezáltal megtisztítják őket a káros lerakódásoktól.

Az ideális napi rostfogyasztás felnőttek esetében minimum 18g lenne, ennek felét is alig fogyasztjuk el naponta.

http://bogi.zolditalok.hu/uploads/fibre.jpg


A rostok mennyiségét zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával tudjuk növelni. A teljes kiőrlésű gabonából készült kenyerek rost tartalma is igen magas.

2 évvel ezelőtt egy kutatás arra az eredményre jutott, hogy a magas rosttartalmú ételek rendszeres fogyasztása akár 30%-kal csökkentheti a szívbetegségek kialakulását. A gabonák persze emellett még számos értékes anyagot: vitaminokat, ásványi anyagokat, stb. tartalmaznak, ezáltal csökkentik bizonyos rákbetegségek kialakulásának kockázatát is.

A Bios Life Slim termék segítségével könnyedén szervezetébe juttathatja a szükséges mennyiségű, egészséges rost anyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Rendszeres fogyasztásával a fő étkezések között nem lesz szüksége extra táplálék bevitelre, ezáltal gyorsan és egészségesen fogyhat, érheti el az ideális testsúlyát. Szervezete pár hét után megszokja ezt az új, egészséges állapotot, ezért a kúra után már magától képes lehet megőrizni vonzó alakját!

Bios Life Slim vásárlás - Bios Life Slim vásárlás

http://bogi.zolditalok.hu/uploads/biosslim.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!