Sajnálatos tény, hogy a fejlett világ lakosságának körében egyre jobban terjed az elhízás, mely rendkívül súlyos betegségek kialakulásának ágyaz meg.

A probléma gyökere azonban nem csak az egészségtelen táplálkozásban, életmódban és kevés mozgásban rejlik, gyakran már az anya méhében elkezdődnek a gondok. Ez leginkább akkor fordulhat elő, ha az anya a terhesség során túlzott mennyiségű zsírszövetre tesz szert.

Több tanulmány is rámutatott arra, hogy az átlagnál nagyobb súlyú újszülöttek gyakrabban lesznek túlsúlyosak későbbi életükben, s ezért gyakoribb közöttük a cukorbetegség, szívbetegség és a rák.

Egy tavaly készült kutatás megállapította, hogy a normál testsúlyú hölgyek több mint harmada, a túlsúlyos és elhízott nők pedig több mint fele szed fel a normálisnál nagyobb mértékű súlyfelesleget a terhesség során. Összességében a nők csupán 40%-ának nő a testsúlya a megengedett mértékben.

Éppen ezért tévhit, hogy a genetika a leginkább meghatározó a testsúly vonatkozásában, sokkal nagyobb szerepe van a terhesség alatti testsúlynövekedésnek.

{$up_uri}pw.jpg


Egy fél millió nőn végzett tanulmány megállapította, hogy egyértelmű kapcsolat van a terhes nők terhesség alatti súlynövekedése és az újszülött testsúlya között. Minden egyes plusz kiló 7,35g-mal növeli az újszülött súlyát.

Amerikában már kialakult az ördögi kör, mivel a nők egyre nagyobb hányada kezdi eleve túlsúlyosan a terhességet, ezáltal nő az újszülöttek súlya, ami pedig növeli az elhízás kockázatát a későbbiekben.

{$up_uri}nb.jpg


Tévedés tehát azt gondolni, hogy a sok táplálék a terhesség alatt kedvező az újszülöttre nézve, éppen ellenkezőleg, súlyos problémákat okozhat későbbi életében.

Bios Life Slim

A Bios Life Slim termék rostot és multi vitaminokat tartalmaz. Naponta 2 alkalommal kell elfogyasztani 1-1 tasakkal, 2-3 dl vízben elkeverve, lehetővé téve az egészséges fogyást!

Bios Life Slim - Bios Life Slim

http://biosslim.hu/uploads/slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!