A Unicity elkötelezettsége a kutatás és a tudomány területén

A Unicity a legkiválóbb táplálékkiegészítő és testápoló termékek folyamatos fejlesztése mellett kötelezte el magát. Átfogó termékfejlesztési eszközeinknek köszönhetően biztosítjuk, hogy termékeink receptje hatékony, értékes, kiegyensúlyozott és biztonságos legyen. Minden termékünk alapos tudományos kutatáson alapul. Összetevőinek hatásosságát publikált, hivatkozott kutatások támasztják alá.

A Unicity tudományos igazgatója, Dr. Thomas Cutler vezetésével végeznek tudományos munkatársaink kísérleti és táplálkozástudományi kutatásokat a szívre és a vesére gyakorolt hatás alapján. Ezáltal biztosítjuk, hogy termékeinkbe a hatékony és biztos összetevők olyan mennyiségben kerüljenek, ami a maximális hatás eléréséhez szükséges. A Unicity termékei esetenként intézmények táplálkozástudományi kutatásainak tárgyai is.

A Unicity tudományos munkatársai világszerte vezető kutatóintézetek, egyetemek és kórházak kutatóival és specialistáival is dolgoznak. Ez a tudományos kutatóhálózat elér Ausztráliától Délkelet-Ázsián és Európán keresztül az Egysült Államokig; az alábbiakban néhány referencia:

- Angeles University Foundation Medical Center
- University of Texas (Texasi Egyetem)
- The Cleveland Clinic
- University of Washington (Washingtoni Egyetem)
- Stillwater Heart Center
- Vanderbilt University (Vanderbilt Egyetem)
- University of Nevada Las Vegas (Nevadai Egyetem, Las Vegas)

Tudományos elkötelezettségünk nemzetközi elismerésben részesül: kutatásaink eredményét rendszeresen bemutatjuk szakmai konferenciákon, és táplálékkiegészítő termékeink közül négy - köztük a Bios Life® - szerepel az elismert "Physicians' Desk Reference" című kézikönyvben (amerikai orvosok, kórházak és terapeuták kézikönyve).

Mivel a táplálkozástudomány egy dinamikusan fejlődő tudomány, a termékeket a legújabb kutatási eredményeknek és a legkorszerűbb technológiai vívmányoknak megfelelően szükséges rendszeresen továbbfejleszteni. Ezen okból kifolyólag az innováció a termékeink ígéretének központi eleme. Folyamatos kutatásaink során nagyon pontosan megfigyeljük a fogyasztók életmódját, hogy innovációink mind táplálkozástudományi, mind kereskedelmi szempontból megfeleljenek az aktuális kihívásoknak.

Minőségstandardunk

A minőség és a biztonság valamennyi termékreceptünk ismertetője. Termékeink előállítása során szigorú, törvényileg előírt irányelvekhez (Good Manufacturing Practices - GMP) tartjuk magunkat. Szigorú minőségi követelményeinket a tudományos kutatástól és az új termékek fejlesztésétől az előállításon keresztül a csomagolásig minden lépésnél maradéktalanul betartjuk. Győződjön meg Ön is minoségstandardunkról, és kezdjen termékeink által egy energikusabb, teljesebb életet.

{$up_uri}slim_product.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!