A Super Cordyceps gyógygomba az amerikai Mushroom Wisdom vállalat egyik legkiválóbb terméke, mivel a készítmény a leghatásosabb Cordyceps törzset, a tibeti CS-4 törzset tartalmazza.

Ezáltal a Super Cordyceps tabletta egy egyedülálló, 100%-ban aktív összetevőket tartalmazó termék, mely nagy koncentrációban tartalmaz hernyógomba kivonatot. A Cordyceps gyógygomba hatásmechanizmusát tovább erősíti a benne lévő, szabadalommal védett speciális bokrosgomba kivonat, a Maitake TD-frakció, melynek hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Super Cordyceps tabletta = Cordyceps CS-4 törzs + Maitake TD-frakció + C-vitamin

supcord.jpg

A Cordyceps, vagy latin nevén Cordyceps sinensis gyógygomba a természetben Kína és Nepál 12 000 lábnál magasabb hegyein lelhető fel. 1993-ban figyeltek fel először komolyabban erre a különleges gyógygombára, amikor a kínai futónők 9 világrekordot döntöttek meg Németországban a hernyógomba rendszeres fogyasztásának köszönhetően. Egyikük megdöntötte a 10 000 méteres síkfutás rekordját 42 perces, kimagasló eredménnyel.

Később a tudósok elkezdték vizsgálni a cordyceps gyógygomba más kedvező tulajdonságait is, mint pl. a koleszterincsökkentés, májvédő, vagy éppen szíverősítő hatás.

A Super Cordyceps gyógygomba napi adagja 700mg Cordyceps kivonatot (CS-4 micélium kivonat 10:1), 100mg Maitake TD-frakciót (10% aktív proteoglükán) és 80mg C-vitamint tartalmaz.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!