Tudtuk, hogy így lesz, mert már több ízben megtapasztaltuk, hogy Magyarországon a régi beidegződésekkel szakítani nem lehet.

Már csak alig 153 H1N1 influenzás beteg volt az országban hivatalosan, ami azt jelentette volna, hogy ha a kőbe vésett szeptember 1 helyett az iskolakezdést elhalasztottuk volna egy héttel, tíz nappal, a járvány valószínűleg addigra teljesen megszűnt volna. De nem, mert csak.

Most, hogy szeptember 3-án 110 kisiskolás egyszerre fertőződött meg a H1N1 vírussal, ennek a lehetőségnek immár vége.

Mit tehetünk most, hogyan tovább?

A szarvasmarha colostrum laktoferrin aktivitása több mint kétszázszorosa az emberi colostrumnak. A laktoferrin egy olyan enzim, ami képes megtámadni és széthasítani a vírus fehérje burkát, ezáltal a vírust magát elpusztítja.

A kolosztrum készítményünk (NOW Colostrum) adagja naponta 2x1 kapszula. A védelem addig biztosított, amíg szedik a készítményt, mivel itt passzív immunitásról van szó, azaz kölcsönvett immunitásról. Ezt a laktoferrint és egyéb immunglobulinokat nem a mi szervezetünk állította elő, tehát ha megszüntetjük a szedését, megszűnik a védelem is!!

Még jobb a Super Colostrum (NOW SuperColostrum), mert ennek a laktoferrin aktivitása még erősebb, valamint olyan növényi komponenseket is tartalmaz, ami a szervezet aktív immunitását is serkenti. Ebből elég naponta egy kapszula, de ha valakinek súlyos egyéb betegsége van pl. rák, májgyulladás, szívbetegség, stb., akkor az adag 2x1 kapszula naponta.

Ezt célszerű még kiegészíteni napi 2x1 kapszula tőzegáfonya készítménnyel is (NOW Cranberry Concentrate). Az áfonya egy kvercetin bomba, a kvercetin pedig jelentős immunstimuláns (immunrendszer erősítő) és antivirális (vírusölő) aktivitással is rendelkezik.

A sikiminsav, ami a nagy minőséget képező fehér és vörös borokban jelen van (27-200 mg mennyiségben literenként) hatóanyagában szinte teljesen megegyezik a Tamiflu nevű antivirális (vírusölő) készítménnyel. A Tamifluban 75 mg sikiminsav van. Tehát, ha egy felnőtt a kolosztrum és tőzegáfonya kivonat mellé még elfogyaszt napi 2dl jó minőségű bort is, akkor a H1N1 vírus nagy valószínűséggel nem fogja őt legyűrni.

A megelőzés receptje tehát Colostrum, vagy SuperColostrum, Tőzegáfonya kapszula, és 2dl jó minőségű vörös vagy fehér bor (főleg a pontusi fajták: szürkebarát, juhfark, furmint, valamint a rizlingek, ill. a vörösök közül a cabernet sauvignon, oportó jön szóba leginkább, itt is leginkább a 2007-es évjáratok, mivel a borok sikiminsav szintje évjárattól függően is erősen ingadozó!).

Mellékhatások: a kolosztrum esetében nem ismert. A tőzegáfonya kapszula az oxali-platin vegyületek (ez egy kemoterápiás szer, itt hatásfokozódás léphet fel) együtt adásával nem ajánlott.

További tanulmányaim a témában:

http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00105_Influenza_elleni__immunerosito_csomag

Colostrum - Colostrum

SuperColostrum - SuperColostrum

Cranberry Concentrate - Cranberry Concentrate
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!