„Itt van az ősz, itt van újra”, ami egyet jelent a változékony időjárással, és sajnos ezzel együtt a különféle megbetegedésekkel járó fokozott veszéllyel. Szervezetünk ”felfegyverkezve” várja a nem kívánt látogatókat, noha előfordul, hogy ”katonáink” muníció nélkül maradnak.

Ekkor bizony az immunrendszerünk marad alul, ami az egészségi állapot hirtelen leromlásához vezethet. A tendenciákat figyelve egyre több ember fordul segítségért a természethez, a természetes anyagokhoz, és veti el a kemikáliák nyújtotta megoldást.immunity.jpg
 
Védekező rendszerünk támogatásához a 21 C Immunity termékünket ajánljuk, amely WGP béta 1,3/1,6 glükánt, ásványi anyagokat, olajfalevél és brokkoli kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A béta-glükán egy, a természetben is előforduló poliszacharid, mely egyes baktériumok és gombák sejtfalának alkotóeleme. A WGP béta glükán napi bevitele a szervezet védekezőképességét segíti azáltal, hogy növeli a makrofágok, neutrofil granulociták termelődését, aktivitását. Ezen áldásos hatásánál fogva fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében. 
 
A WGP Béta 1,3/1,6 glükán és az olajfalevél kivonat támogatja a szervezet saját védelmi mechanizmusait, fenntartja a természetes immunitást, és elősegíti az immunológiai védelem megerősítését. A brokkoli megvédi a sejteket az oxidatív stressz ellen, hozzájárul a sejtek egészséges működéséhez. Jól ismert forrása az antioxidánsoknak, és természetes védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. suprabal.png
 
Immunrendszerünk kiegyensúlyozott működésében a bélflóra egyensúlyának is fontos szerepe van. Az immunsejtek a bélcsatornában lévő jótékony baktériumoknak köszönhetően válnak ellenállóvá, és képesek védekezni a kórokozókkal szemben. A kettősen fermentált, növényi hatóanyagokat tartalmazó Supra Balance italunk összetevői az egyensúlyban és harmóniában működő emésztést teszik lehetővé. Az emésztőrendszer működése olyan élettani tényezőket befolyásol, mint a csontok, ízületek állapota vagy az allergiára való hajlam.
 
A Supra Balance italban olyan pozitív hatással rendelkező növények vannak, mint például a goji berry, a gyömbér és a kurkuma. Napi 25 ml Supra Balance fogyasztása segíti az emésztőrendszer működését és támogatja az immunrendszert.
 
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!