Matuzalem termékcsalád – egyedülálló flavonoid komplex termékek az egészségért, a sejtek védelméért, a szépségért és a fiatalságért. A Matuzalem termékek tudományosan alátámasztott hatása egészen egyedülálló. Nem véletlen, hogy a termék 2009-ben elnyerte a WIPO-díjat (World Intellectual Property Organization), mint az év legjobb találmánya. A Matuzalem az „élet molekulái”.

A Matuzalem nagyon hatásos antioxidánsok kombinációja, amik biztosítják a szervezetben felgyülemlett mérgező anyagok eltávolítását. A Matuzalem egy teljesen egyedi flavonoid komplex, mely a leghatékonyabb és legerősebb bioflavonoidokból állnak, amik a Föld legidősebb molekulái, több mint 3 milliárd évesek.

Kedvező tulajdonságaik:

- antimutagén
- antivirális
- gyulladás gátló
- antiallergén
- antidiabetikus
- ráksejt pusztító
- májvédő
- szív-, és érrendszer védő
- stb.

Ezek a vegyületek képesek lehetnek bizonyos rákbetegségek előfordulását csökkenteni, a sugárzás génkárosító hatásait kiküszöbölni, de fontos szerepük lehet olyan betegségek megelőzésében, mint az arterioszklerózis, oszteoartritisz, neurodegeneratív betegségek (Alzheimer, Parkinson), elősegítheti az AIDS gyógyszerek működését és csökkentheti a rákbetegek terápiájának mellékhatásait.

A Matuzalem termékekben található aktív molekulák védelmezhetik sejtjeinket és védelmet nyújthatnak számos degeneratív külső tényezővel szemben is.

A Matuzalem:

- közömbösíti a káros szabadgyököket
- segít a normális vérnyomás fenntartásában
- védi a szív-, és érrendszert, véd az infarktussal szemben
- csökkenti a koleszterinszintet
- csökkenti a stresszt és a fáradtságot
- növeli a mentális egészséget
- méregteleníti a szervezetet
- védi a DNS-t a károsodástól
- növeli az életminőséget
- regenerálja a szervezetet
- javítja a gyógyszerek hatékonyságát
- csökkenti azok mellékhatásait

A Matuzalem erős fiatalító és méregtelenítő hatással rendelkezik. Amikor a belső szervek és sejtek megszabadulnak a méreganyagoktól, funkciójuk javul és ez rajtunk is meglátszik.

A Matuzalem flavonoid komplex szinte minden betegségben javasolt, hiszen támogatja a szervezet működését és öngyógyító mechanizmusait.

A Matuzalem segítséget nyújthat az ún. civilizációs betegségek megelőzésében is, melyek modern életmódunk következtében alakulnak ki.

Egészségesek és betegek egyaránt alkalmazhatják a Matuzalem termékcsaládot, az elmúlt években emberek ezreinek életminőségén javítottak a készítmények.

Ennek a fantasztikus hatásnak az eredményeként alakult ki a teljes Matuzalem termékcsalád:

1, Matuzalem folyadék
2, Matuzalem internal tabletta (rózsaszín)
3, Matuzalem sublingual tabletta (kék, nyelv alatt felszívódó tabletta)
4, Matuzalem krém

MATUZALEM – AZ ÉLET MOLEKULÁI
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!