Segítsen immunrendszerének! Vegye le róla a felesleges terheket, hogy szervezete bármilyen problémával meg tudjon birkózni!

Tudta, e Ön, hogy a szervezetben képződő és a szervezetebe bejutó szabadgyökök több mint 1 000 betegséget okozhatnak?

Tudta e Ön, hogy a betegségek több mint 80 %-ért a szervezetben felhalmozódott salakanyagok a felelősek?

Tudta e Ön, hogy a súlyos betegségeknél – daganat, pikkelysömör, vastagbélgyulladás, allergia, stb. - már önmagában a szervezet méregtelenítése is komoly eredményekkel jár?

Tudta e Ön, hogy egy szokásos komplex méregtelenítő kúra 45 naptól akár 6 hónapig is eltarthat?

A szervezet méregtelenítése szinte bármely korosztály számára évente legalább három alkalommal ajánlott lenne, de ezt sajnos az emberek nagy része nem tartja be. Ezért rengetegen szenvednek olyan betegségekben, mely az évek során felhalmozódott mérgek okoznak, melyek a szervezetre különféle káros hatással vannak.

A méregtelenítő kúrák mindig személyre szabottak. A kúrák hossza és fajtája függ a betegség súlyosságától, az egyéni alkattól, és nagyban függ a beteg kitartásától, ami általában a legkritikusabb összetevő ebben az esetben. Minél hosszabb és összetettebb egy kúra annál nagyobb a veszélye, hogy a páciens idő előtt abbahagyja és csak csalódás lesz a vége.

Miért ideális a Matuzalem kúra?

1.    Naponta csak egy alkalommal kell bevenni a terméket és többet nem kell foglalkoznia vele.
2.    A kúra ideje alatt nem kell felborítani a hétköznapi teendőket.
3.    Nincsenek szigorú megkötések.
4.    A kúra negatív hatásaitól – rossz közérzet, levertség, fáradékonyság, stb. - mentesül a vásárló.
5.    1 hónap alatt jobb hatásfokkal működhet, mint az eddigi megerőltető kúrák.
+1. Ami egyedülálló módon nem csak a sejtközi méregtelenítést oldja meg de, a szervezetben lévő sejtkárosodásokat is regenerálja.

A Matuzalem-ben lévő nagy hatású bioflavonoidok három fázisban fejtik ki hatásukat:

1. A már szabadgyökök által károsított, még visszafordítható sejteket regenerálják.
2. A szervezeten belül előforduló káros szabadgyökök képződését meggátolják, vagy a bevitt káros szabadgyököket kifogják.
3. Felhívják a szervezet figyelmét az el nem távolított, károsodott csökkentett, vagy funkciójukat hibásan ellátott sejtekre.

Hogyan használjuk?

Egészség megőrzéséhez elegendő évente négy alkalommal (negyedévente egy doboz, vagy havonta 10 tabletta) egy kúra. Súlyosabb esetek esetén feltétlen forduljon egy szaktanácsadóhoz.

A teljes prémium kúra 90 napos (3 teljes doboz folyamatos fogyasztása), ez alatt az idő alatt sejtszinten elvégzi a szervezet tisztítását, kihajtja a szervezetből a károsított molekulákat, és meggátolja további szabadgyökök kialakulását. A kúra alatt fokozott folyadékbevitel szükséges – szénsavmentes forrásvíz - testsúly függvényében 2-3 liter/nap.

A teljes kúra alkalmas krónikus problémák csökkentésére vagy akár teljes megszüntetésére, különösen 60 éves kor felett. Amennyiben a tünetek elmúlnak csökkenthető az adagolás.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!