A bibliai Matuzsálem (Metusélah) egyike az özönvíz előtti ősatyáknak, azonban a hosszú életű pátriárkák közt is szokatlanul hosszú életű férfi volt: 969 évet élt. Mózes így ír róla: „És lőn Methusélah egész életének ideje kilencszáz hatvankilenc esztendő; és meghala.

{$up_uri}Matuzalem/methuselah.jpgAmerikai kutatók szerint a jó egészség és a hosszú élet mindenki számára elérhető lehet, az ember genetikailag akár 120 évet is élhetne. Táplálkozásunk és életstílusunk hatására azonban a legtöbb embernél kifejlődnek az ún. „civilizációs betegségek”. Ezek a betegségek azonban nem egyik napról a másikra, hanem hosszú évek alatt alakulnak ki bennünk.

Ebből azonban az következik, hogy léteznek csodák és léteznek csodaszerek is. A legalapvetőbb csodaszer az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód.

A Matuzalem termék, mely egy speciális flavonoid komplex, onnan kapta nevét, hogy azok a kísérleti állatok, melyek Matuzalemet kaptak és melyek egyébként az 1 éves kort sem szokták megélni, 2 év elteltével is teljesen jól voltak. Ez megdöbbentette a kutatókat.

A Matuzalem termékek révén az „élet molekulája” bejut a szervezetbe, ahol intelligens módon kommunikál a szervezet sejtjeivel és szignifikánsan csökkenti a degenerálódott és mutáción átesett sejtek növekedését.

A Matuzalem antioxidáns hatása 10,5-szerese az E-vitamin antioxidáns hatásának. A Matuzalem ezen rendkívüli képessége felelős azért a hatásért, hogy képes megóvni a DNS-t a károsodásoktól.

A Matuzalem használata és adagolása

Prevenciós célból: 1 doboz Matuzalem tabletta vagy Matuzalem folyadék vagy Matuzalem sublingual tabletta elfogyasztása negyedévente.

Ha szükségét érezzük, illetve betegség esetén az ajánlott napi dózis 2 üveg folyadék vagy 2 tabletta, 12 óra eltéréssel fogyasztva. A kúra 21, illetve 30 nap. Szükség esetén a kúra meghosszabbítható.

Súlyos betegség esetén, amikor a szervezet vitamin, ásványi anyag, fehérje, stb. igénye magasabb, a kúra 90 napig tart. Nagyon súlyos esetben folyamatosan lehet alkalmazni, megszakítás nélkül.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!