A MATUZALEM szabadalommal védett, egyedülálló flavonoid komplexum, amely tudományosan is ellenőrzött kiemelkedő hatással rendelkezik!

A MATUZALEM-re jellemző tulajdonságok

A készítmény aktív összetevőjének kémiai összetétele: növényi eredetű flavonoid komplex, elsősorban katekinok, leukoantocyanidinok, kyanidinok, és általánosan 3,5 flavon-diol derivátum. Ezek a komplexumok a készítményben mono-tól oligomér formákig vannak jelen. Fellelhetők többek közt a zöld és fekete tealevelekben, valamint a piros szőlő magjában. Molekula tömegük 2000-5000 dalton között van és forgás/grammonként 1018 - 1022 párosítatlan elektronnal rendelkeznek. Tulajdonságukra alapvetően a kifogó kategória jellemző, de a befogó és a kioltó hatás is megtalálható.

A hatóanyag előállítása EP 1999935267.7 szám alatt szabadalmaztatott (név, gyártástechnológia, molekula) nanotechnológiával történik. Az oldat töménysége az élettani folyamatokhoz igazodik.

A készítmény legnagyobb előnye, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által előállított „L” típusú szabadgyököket (mivel a molekulák balra forognak) nem semlegesítik.

MATUZALEM ősmolekuláinak működése a szervezetben

A nanotechnológia révén a MATUZALEM izotóniás oldatában levő ősi molekulák eredeti állapotukban vannak jelen. Ez azt jelenti, hogy a fermentációs (feltáró) folyamat végeredményeként kinyert molekulák nem billennek ki egyensúlyi helyzetükből és az elektromos töltésük egyensúlyban van. Ennek eredményeként az emberi szervezetben bejuttatva úgy viselkednek mintha az anyaszervezetben lennének, vagyis teszik az eredeti dolgukat, a rendcsinálást.

A MATUZALEM fogyasztása során a szervezetbe jutó, a szervezet sejtjeivel intelligens módon kommunikáló ősi molekulák elsőbbségi sorrendben rendezik a sejtek egyensúlyi helyzetének visszaállítását, valamint jelentős mértékben gátolják a degenerálódott, mutálódott sejtek szaporodását. Kis molekula tömegük révén szabadon átjutnak a sejtek citoplazmáján és az egyensúlyukból kibillentett sejteket, illetve azok alkotóelemeit a szabad elektronjaik révén egyensúlyi helyzetbe hozzák, vagyis visszaállítják az arany középutat, melynek eredményeként helyreáll a sejtek működése és a sejtek közötti információ áramlás. Igen nagy számú szabad elektronjaik révén kifogják és vagy befogják a szervezetben jelenlévő szabad gyökkel rendelkező káros atomokat, molekula részeket, molekulákat. Az egyensúlyi helyzet rendezése során képesek az elektronjaik leadásra is. Tehát a sejtek esetében elektront nem csak elvenni, hanem hozzáadni is képesek.

Az izotóniás ital íztelen, szagtalan. A molekulákon és a hígításra használt kezelt vízen kívül más anyagot nem tartalmaz, ezért más antioxidáns készítményektől mind az alkalmazott technológiában, mind pedig beltartalmi értékében és hatásfokban jelentsen eltér. Pl.: nem kell katalizátorként C-vitamint szedni.

A készítmény a nevét az állatkísérletek során elért eredmények után kapta. Az élő szervezetben történ kísérletek során a kísérletben alkalmazott, illetve résztvevő állatok normális életciklusa általában nem haladja meg az egy évet. A MATUZÁLEM oldattal kezelt állatok a 14 hónap után is jól érezték magukat és a kutatók nagy meglepetésére két éves kort is megérték.

Életvitalitásuk oly aktív volt, hogy gondozójuk védő eszköz nélkül nem mert benyúlni
ketrecükbe. A kísérleti állatok meghosszabbodott életkora adta azt az ötletet, hogy az oldat neve legyen MATUZALEM.

A MATUZALEM bibliai név és az Ószövetségben leírtak alapján úgy tudjuk, hogy a földi életben Ö volt a leghosszabb életű ember. A leírások szerint 969 évet élt.

Az oldatban levő molekulák a már említett tulajdonságuknál fogva jelentős védelmet nyújtanak sejtjeinknek és bizonyítottan védik az említett degenerációs hatásoktól azokat.

A Szlovák Orvostudományi Egyetemen végzett kutatások és vizsgálatok során mérésekkel bizonyították a MATUZALEM oldatban alkalmazott molekulák védelmi hatását, valamint kiemelkedő antioxidáns hatásukat, melyre döntően a kifogó kategória jellemző. Képesek megvédeni a sejtmagban levő DNS-t, megakadályozva annak degenerálódását, valamint szabad elektronjaik révén képesek helyreállítani a sejtek és azok molekuláinak elektromos töltését, vagyis az egyensúlyi helyzetet.

Az eddig leghatékonyabb antioxidánsként ismert E vitaminhoz képest a MATUZALEM hatóanyaga az E vitamin 10,5 szerese.

E tulajdonságai révén a MATUZALEM-et fogyasztó beteg és egészséges emberek jelentős változásokon mentek át.

Javult az életminőségük és több esetben kiirt műtétek maradtak el a MATUZALEM okozta jótékony hatások miatt. Egyes esetekben bizonyíthatóan - az érintett egyének írásos nyilatkozata alapján - a legjobban rettegett kór következményei is megelőzhetők voltak.

Sok esetben olyan egészségügyi probléma került végleges megoldásra, melyre eddig nem hatott a hagyományos terápia. Ennek ellenére a MATUZALEM nem helyettesítheti az orvosok által felírt gyógyszereket. A készítmény fenti tulajdonságainál fogva kiemeli az alkalmazott gyógyszerek gyógyító hatását és bizonyos mértékig képes meggátolni azok nem kívánt mellékhatásait.

Az egyéni beszámolók egyes részei a www.matuzalem.hu/tap.php alatt elolvashatók, letölthetők.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!