A cink és a szelén kiemelt fontossággal bíró nyomelemek, láthattuk korábban, hogy a cink nélkül nincs normálisan működő immunrendszer, és a cink hiány az oka annak is, ha felnőtt korunkban már soha nem érezzük gyermekkorunk elfeledett ízeit. Emellett a szelén hiánya súlyos szívizom elfajuláshoz és a rákos betegségek gyakoriságának a növekedéséhez vezet.

Mind a cink, mind a szelén élesztő koncentrátum formájában van jelen a MegaFood Antioxidant tablettában, így szerves kötődésük révén a felszívódásuk és biohasznosulásuk kiváló. A béta karotinos répa koncentrátum a jó látás elengedhetetlen feltétele.

Az új Antioxidant készítmény azonban ezen hatásokon messze túl tesz:

- magas citrus flavonoid tartalom: pl. rutin, melynek glikolizált változata a P vitamin
- naringenin: az erek falának az épségéért felelős
- természetes C-vitamin tartalma egymás hatását erősítik
- az E vitaminos rizskoncentrátum pedig a leghatékonyabb zsírban oldódó antioxidáns vitamin, amit ma ismerünk
- tartalmaz likopint, ami a paradicsomot festi vörösre és kiváló hatású a prosztata rendellenességek kivédésében és a színlátást is nagymértékben javítja
- a kurkuma tartalma külön kis történet

A kurkuma a gyömbér félék családjába tartozik (egyébként a tabletta gyömbért is tartalmaz), Indiában alapvető fűszer szinte minden ételhez. Már régóta tudjuk, hogy a vastagbél rákok gyakorisága Indiában igen alacsony, az európainak az egy tizede. Mégis tíz–tizenöt éve került a kutatók érdeklődésének középpontjába, mikor Aggarwal a Genentech biotechnológiai vállalat kutatója azt találta, hogy a gyömbérpor hatásosan gátolja a hasnyálmirigy ráksejtek és a myelomás, elfajult plazmasejtek osztódását. Azóta ezt a hatást más kutatók (Texas University) is igazolták vastagbélrák és melanomák vonatkozásában.

Elősegíti a programozott sejthalált és ezzel elejét veszi a rákos elfajulásnak. Ezen hatása felül múlja a szelénét, az A vitaminét és a D3 vitaminét is. A kurkumin már nem csak a jövő nagy ígérete.

A narancs, kék-, és vörös áfonya keverék, amit a készítmény szintén tartalmaz egyedülállóan hatékony az egészség védelmében. Ginkgo levél tartalma - mely évezredek óta ismert gyógynövény - tökéletesen egészíti ki az előbbieket.

Tartalmaz még rozmaringlevél kivonatot, Máriatövist, Schisandra gyümölcsöt, valamint Eleuthero gyökeret is.

Mindezt a sok jót napi egy tabletta bevételével biztosíthatjuk szervezetünk számára.

A MegaFood ismét kiváló készítményt alkotott. Éljünk vele!

MegaFood Antioxidant
 

{$up_uri}MegaFoodWebshop/antioxidant.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!