Támogatja a kognitív funkciókat és a szem megfelelő működését. A Wild Bluberry, azaz a vad kékáfonya a természet egyik csodája, koncentrált formában tartalmaz antioxidánsokat és olyan értékes vegyületeket, melyek hozzájárulnak a memória, a motoros funkciók, a húgyutak és a szem megfelelő működéséhez. Minden szem Wild Blueberry tabletta 7 db friss vad kékáfonya erejének felel meg. Ez a különleges minőségű termék nagy mennyiségben tartalmaz fitonutrienseket, antocianidineket, bioflavonoidokat és karotinoidokat. A MegaFood egyedi gyártási technológiájának köszönhetően a termék megőrzi mindazokat a kedvező tulajdonságokat, amiket a friss gyümölcs kínál.

Wild Blueberry, vad kékáfonya tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

90 db tabletta, nettó tömeg: 31,5 g

Összetevők:

- Vad kékáfonya (Vaccinium angustifolium)
- Magnézium-sztearát – csomósodás gátló
- Szilícium-dioxid (E 551) – csomósodás gátló

A napi adag (1 tabletta) nettó tömege: 350 mg

Hatóanyag a napi adagban (1 tabletta):

- 336mg vad kékáfonya (Vaccinium angustifolium)

A termék nem tartalmaz glutént, tej származékot, szóját, növényvédőszert és gyomirtót.

Felhasználási javaslat: napi egy tabletta fogyasztása javasolt. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés:

Bármely étrend-kiegészítő fogyasztása előtt kérje ki orvosa tanácsát, különösen, ha gyógykezelés alatt áll, terhes, vagy szoptat! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ha a záró fólia sérült, ne vásárolja meg! Tűztől és fénytől távol tartandó!

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Származási hely: USA

Gyártó: BioSan Laboratories Inc.

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig (nap, hónap)

 

 

{$up_uri}webshop/wbn.jpg


Érzékszervi tulajdonságok: a termék sötétkék színű, 7,9 mm átmérőjű és kb. 6,7 mm vastag tabletta. Kékáfonya ízű és szagú.

Termék egységnyi mennyiségére számított összetétel csökkenő mennyiségi sorrendben:

- Vad kékáfonya (Vaccinium angustifolium): 336 mg
- Magnézium-sztearát (az Amerikai Gyógyszerkönyv Receptgyűjtemény melléklete, National Formulary, NF szerinti): 7 mg
- Szilícium-dioxid (az Amerikai Gyógyszerkönyv Receptgyűjtemény melléklete, National Formulary, NF szerinti): 7 mg

Csomagolás, mennyiségi jellemzők: a termék üvegenként 60 és 90 (db) tablettás kiszerelésben kapható. Minden egység egy borostyán színű, az Amerikai Gyógyszerkönyv szerinti (USP) III. típusú, tablettákkal feltöltött üveget, valamint 0,5 grammos szilícium-dioxid gél/aktivált szén frissesség megőrző zacskót, továbbá a tabletták szállítás közbeni védelméhez elegendő gyógyszerészeti spirált tartalmaz. A palackot három réteges, hőre zsugorodó, bármely beavatkozást egyértelműen jelző biztonsági pecsét zárja le, e felett pedig gyermek biztos kupak helyezkedik el. A palackon lévő címke a termék információt, a sarzsszámot és a lejárati időt tünteti fel. A 60 tablettát tartalmazó üvegek nettó összsúlya 21 g, a 90 tablettát tartalmazóé pedig 31,5 g.

 

 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!