A c vitamin egy olyan esszenciális tápanyag az ember számára, melyet nem képes előállítani, tehát kívülről kell bevinni. A c vitamin hiánya nagyon súlyos betegségek kialakulásához vezethet, mivel a c vitaminnak számos olyan funkciója van, mely elengedhetetlen az egészséges szervezet működésének fenntartásához.

C-vitamin és c-vitamin készítmények között azonban hatalmas különbségek vannak. A legtöbb c-vitamin készítmény szintetikus aszkorbinsavat tartalmaz.

A MegaFood Complex c-vitaminja azonban 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, a készítmény rendkívül erős antioxidáns, ráadásul immunrendszer támogató és védő fitonutrienseket is tartalmaz: polifenolokat, bioflavonoidokat és heszperidint. A kiváló minőségű, prémium kategóriás termék különböző gyümölcsökből készül egy speciális, szabadalmaztatott eljárással, mely nagyon gyengéd az összetevőkhöz (pl. nem hevíti fel azokat magas hőmérsékletre), ezáltal a termék összetevői megőrzik frissességüket és hatóanyag tartalmukat.

A MegaFood Complex c-vitamin legfontosabb összetevői: narancs, zöld csemegepaprika, kékáfonya, vörös áfonya, csipkebogyó, amla gyümölcs.

Mivel a MegaFood Complex C-vitaminja kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, rendkívül gyengéd a gyomorhoz, akár éhgyomorra is bevehető. Nem tartalmaz glutént, tehát lisztérzékenyek is fogyaszthatják, nem tartalmaz szóját, nem tartalmaz tej származékot, és garantáltan mentes mindenféle vegyszertől.

A MegaFood Complex C-vitamin terméke nem csupán egy átlagos c-vitamin készítmény, hanem egy olyan egyedi és természetes étrend-kiegészítő, mely a c-vitamin erejét természetes környezetében, természetes forrásból juttatja el szervezetünkbe, ezáltal hatékonysága kiemelkedő.

Információk a MegaFood-ról

{$up_uri}complc.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!