MegaFood – prémium kategóriás étrend-kiegészítők, vitaminok. Miben más a MegaFood? A MegaFood célja egyszerű: eljuttatni az emberekhez mindazokat a természetes tápanyagokat, melyekre szervezetüknek szüksége lehet úgy, ahogyan azt a természet megalkotta. A MegaFood 100%-ban természetes termékeit a speciális FoodState koncentrátum teszi egyedivé és különlegessé.

A MegaFood speciális FoodState koncentrátumai révén a 100%-ban természetes összetevők úgy jutnak be szervezetébe, amilyen formában az érett zöldségekben és gyümölcsökben találhatók. A MegaFood termékeinek alkalmazásával olyan hatást érhet el, mintha saját kertjéből fogyasztana.

Amit a természet megalkot, a MegaFood eljuttatja Önhöz termékeiben!

100%-ban természetes összetevők - vitaminok, ásványi anyagok, növényi összetevők

{$up_uri}farmfreshpartners2.jpg


A MegaFood-ról

MegaFood – a nevünk kötelez

A New Englandben letelepült MegaFood 1973-óta gyárt prémium minőségű, természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő készítményeket, vitaminokat. New England környékén nagy számban találhatók meg azok a friss és magas minőségű alapanyagok, melyek a termékek gerincét képezik. A MegaFood filozófiájának középpontjában a természet megértése, megbecsülése és jótékony felhasználása áll. A termékek előállításánál igénybe veszik az indiai Ayurveda és a kínai gyógyítás több ezer éves bölcsességét, és kombinálják a modern technológiával annak érdekében, hogy a kor kihívásainak legmegfelelőbb természetes alapú termékeket tudják elkészíteni.

A kiváló minőségű termékek előállításához a MegaFood rengeteget invesztált a kutatásba és fejlesztésbe. A MegaFood elkötelezett abban, hogy kizárólag friss és természetes összetevőkből készíti termékeit azért, hogy azok valóban hatásosak legyenek. Vásárlóink bizalma elsődleges szempont számunkra, ezért folyamatosan kutatjuk igényeiket és soha nem felejtjük el, hogy legnagyobb tanítómesterünk maga a természet.

Miben más a MegaFood?

FoodState koncentrátumok

Egyedi FoodState koncentrátumaink előállításában a kutatás, a találékonyság és az inspiráció keveredik. A kezdeti legnagyobb kihívást az jelentette, hogy hogyan tudjuk a friss és érett zöldségek és gyümölcsök valódi, különleges összetevőit kivonni és eljuttatni fogyasztóinkhoz.

Ennek a célnak az érdekében a MegaFood együttműködési kapcsolatot alakított ki a New Hampshire Egyetem egy kutatócsoportjával, akik kifejlesztették az optimális technológiát a növények termesztésére, szárítására és feldolgozására. 2005-ben, 4 év kutatómunka után a MegaFood büszkén mutatta be saját FoodState koncentrátumait. A friss, szárított koncentrátumokat gyártását és ellenőrzését a MegaFood saját egységei végzik: a Durham Research és a Delta Analytical. Büszkék vagyunk szakmai tudásunkra és kutatómunkánkra, melyek lehetővé teszik fitonutriensekben gazdag FoodState koncentrátumaink előállítását, annak érdekében, hogy a legjobb minőséget tudjuk kínálni Önnek.

Frissesség garanciánk

A MegaFood-nál a különleges minőség alapját képezi a frissesség.

Speciális FoodState koncentrátumaink partner farmjainktól származó friss alapanyagokból készülnek: répa, brokkoli, narancs, áfonya, barna rizs. Ezek az alapanyagok frissek, színesek, ízletesek, ezáltal különleges minőséget biztosítanak szervezetének. A gyártási és feldolgozási folyamat állandó monitorozása révén tudjuk biztosítani termékeink egyedi minőségét és frissességét. Különösen figyelünk arra, hogy FoodState koncentrátumaink előállítása során az összetevőket ne érje magas hő, így azok valóban megőrzik frissességüket, értékes fitonutriens, antioxidáns és enzim tartalmukat.

{$up_uri}dedicationtoquality3.jpg


Más szavakkal: minden egyes termékünkkel a természet valódi értékeit és energiáját juttatjuk el Önhöz. Ez a mi frissesség garanciánk!

A minőség jegyében – Durham Research és Delta Analytics

A MegaFood a folyamatos prémium minőség fenntartása céljából megépítette saját kutató és fejlesztő laboratóriumát (Durham Research és Delta Analytical).

A Durham Research a MegaFood saját gyártó üzeme, ahol a természetes alapanyagokból egy speciális szárító berendezés segítségével előállítják az egyes készítmények alapanyagait. Ez az egyedülálló szárító egység rendkívül finoman bánik az alapanyagokkal, a feldolgozás során nem éri magas hőmérséklet az összetevőket, ezáltal azok megőrzik frissességüket és tápláló hatásukat.

A Delta Analytical a MegaFood saját kutató laboratóriuma. A magasan képzett kutatókból álló csapat folyamatosan teszteli a termékek összetevőit és fejleszti a gyártási technológiát annak érdekében, hogy a MegaFood termékei a piacon elérhető legjobb minőségű termékek kategóriájában lehessenek.

Ahhoz, hogy egy adott alapanyag bekerülhessen termékeink összetevőibe, szigorú minőség ellenőrzésen kell átesnie. Termékeink ezért garantáltan mentesek a növényvédő-, és rovarirtó szerektől, nehézfémektől. Nem tartalmaznak glutént, szóját és tej származékot.

Építsünk egy egészségesebb és szebb világot!
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!