A multivitamin tartalmú tabletták rendszeres szedése csökkentheti a rák kialakulását – derül ki egy friss tanulmányból (Brigham and Women’s Hospital, Boston, Harvard Medical School).

A közel 15 000, 50 év feletti férfi orvos bevonásával készült vizsgálat szerint a multivitaminok tartós szedése (több mint 10 éven át) 8%-kal csökkentheti a rákos daganatok kialakulását.
onedaily.jpg
A tanulmány során alkalmazott készítmény az alábbi vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazta: A, C, D, E, B6, B12 vitamin, cink, szelén és kalcium. 

A legnehezebb feladat azt eldönteni, hogy vajon mely vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhető ez a kedvező hatás? Az is elképzelhető, hogy a vitaminok ezen kombinációja szinergikus hatást vált ki, így egymást erősítve képesek pozitívan hatni az emberi szervezetre.

A mi elképzelésünk szerint a valódi, kedvező hatást nem szintetikus készítményekkel lehet elérni, hanem olyan termékekkel, melyek természetes környezetükben tartalmazzák a különböző vitaminokat.

Hiszen kiváló hatású lehet pl. a C-vitamin, de sokkal több jótékony hatást várhatunk egy friss citromtól, mely a C-vitaminon felül még számos értékes fitonutrienst, flavonoidot, stb. tartalmaz.

Az amerikai MegaFood vállalat termékei éppen ezt az eredményt kívánják elérni, készítményeik természetes formában tartalmazzák a különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, éppen úgy, ahogyan azt az Anya Természet megalkotta. Ebben rejlik különlegességük.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!