Mi a pHlavor Salt Spray? A pHlavor Salt Spray egy természetes, kiegyensúlyozott, lúgosító sókészítmény, amelyet a Utah állambeli Nagy-sóstóból nyerünk ki. A pHlavor Salt kolloidok formájában tartalmaz minden természetes ásványi anyagot és nyomelemet, amely a sós vízben jelen van, és amelyek a nap sugarain kívül semmilyen hőhatásnak nem voltak kitéve, jelentősen elősegítik a lúgosítás folyamatát (a SuperGreens használata mellett).

Testünk működtetéséhez energiára van szükségünk – sőt, nemcsak energiára, hanem „fenntartható energiára”. A „fenntartható energiához” pedig nélkülözhetetlen a só. A só képezi azt a hálózatot, amely az emberi szervezetben az energiaszállításért felel. A sóhiány tehát gyakorlatilag energiahiányt jelent. A pHlavor ezt a hiányt hivatott leküzdeni. Élvezd ezt a kitűnő fűszert! Használd az ételeidhez a szokásos finomított asztali só helyett, vagy fújd közvetlenül a szádba a hosszan tartó energiáért!

Dr. Young több tényt oszt meg velünk a pHlavor Salt Spray kolloidos ásványi sóval kapcsolatban.

1.) A testünk csaknem 450 g sót tartalmaz, és ennek utánpótlásáról erőnk, testünk egészséges pH-értékének és energia háztartásának fenntartása érdekében naponta gondoskodnunk kell.

2.) A jelentős szerepet játszik az emésztés elősegítésében, és abban, hogy a bevitt tápanyagot élő szövetté alakítsa szervezetünk, csakúgy, mint az izom összehúzódásért felelős idegi impulzusok közvetítésében. Testünk sejtjeinek normális működése érdekében fenn kell tartanunk a megfelelő só-víz egyensúlyt.

http://www.drtihanyi.hu/uploads/phsalts.gifA szükséges a nátrium-hidrogénkarbonát előállításához is, mely a bevitt táplálék lúgosításában, és ezáltal a vér és a nyirokfolyadék lúgosságának fenntartásában játszik szerepet.

3.) A pHlavor jóízű! A Nagy-sóstó ásványi anyagait természetes formában tartalmazza, ráadásul a kristályforma fokozza az íz hatást, így gazdaságosabban használható.

4.) A pHlavor Salt több kalciumot és magnéziumot tartalmaz, mint a normál tengeri vagy asztali sók. Sokan úgy gondolják, hogy az ásványi anyagoknak ez az összetétele jótékony hatással van a szervezetükre.

Azt biztosan állíthatjuk, hogy az ízére jó hatással vannak.

5.) Ha fáradt vagy kimerült, és úgy érzi, elkelne egy kis plusz energia, akkor ra van szüksége!

6.) Amikor édesség után sóvárog, valójában akkor is sóra van szüksége.

7.) A az élet ionja, ez szállítja az összes energiát. nélkül nincs élet.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!