Napjainkban újra felfedeztük a D3 vitamint, helyesebben a D3 hormont. Világossá vált, milyen fontos szerepet játszik egészségünk védelmében, és az is, hogy a mai vegyes táplálkozás mellett egy városlakónak nem olyan egyszerű bevinni a szervezetébe a kívánatos napi mennyiséget.

Megfelelő étrenddel, sok halmáj és belsőség fogyasztással, rendszeres napozással (legalább napi 15 perc napozás és nem szolárium, mert a D3 vitaminnak a bőrben történő hidroxilációjához UV-B sugár kell, a szoláriumokban pedig UV-A sugárral dolgoznak) biztosítható lehet, azonban nem könnyű a mi klímánkon minden nap, télen is 15 percet napozni, ráadásul nagyon sokan a fenti ételeket sem szeretik.

Számukra könnyű és egyszerű megoldást jelent a sok jó minőségű D3 vitamin készítmény valamelyikének a rendszeres fogyasztása.

Ezek a készítmények állati eredetűek. Akik a vegetarianizmusnak azt a formáját gyakorolják, amikor semmiféle állati eredetű terméket (mely az állat elpusztításával jár) nem fogyasztanak, nos, az ő számukra eddig nem volt megoldás erre a kérdésre.

A MegaFood kutatói azonban kidolgozták azt a biokémiai eljárást, amely során úgy állítanak elő D3 hormont, hogy az semmiféle állati összetevőt nem tartalmaz. Egy tabletta 2000 NE-t tartalmaz, ez a mennyiség egy felnőtt embernek ma az ajánlott napi maximum.

Mostantól tehát van megoldás vegetáriánus embertársaink számára Magyarországon is, hogy megfelelő D3 vitamin ellátásban részesüljenek anélkül , hogy elveiket a legkisebb mértékben is fel kellene adniuk.

MegaFood D3 vitamin

{$up_uri}d3.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!