dr. Robert Young, a SuperGreens lúgosító termékcsalád megalkotója újabb tanulmányát közöljük szabad fordításban.

A testünk úgy lett megalkotva, hogy egészséges, energikus és karcsú legyen. Ehhez társul a sima, rugalmas bőr, a gyors és éber gondolkodás. Ezzel szemben a legtöbb ember túlsúlyos, fáradt és lomha. Vajon miért?

A dr. Robert Young nevéhez fűződő Új Biológia leegyszerűsítve azt állítja, hogy egyetlen betegség létezik csupán, a szervezet elsavasodása, és ebből ered minden más kóros állapot. Az Új Biológiával szemben a „régi biológia”, mely Louis Pasteur nevéhez fűződik, azt állítja, hogy a betegségeket a külső betolakodók okozzák. dr. Young kutatásai során azt találta, hogy ha sikerül fenntartani a szervezet enyhén lúgos állapotát, akkor a különböző kórokozók nem tudnak megtelepedni szervezetünkben.

dr. Robert Young az emberi szervezetet az akváriumban úszkáló halhoz hasonlítja, a halhoz hasonlóan testünk sejtjei és szervei is vízben „úszkálnak”. Ez a belső folyadék szállítja a sejtekhez a szükséges tápanyagot és szállítja el a fölösleges „hordalékot”.

{$up_uri}aquarium.jpg


Szervezetünk belső folyadékát folyamatosan savasítjuk a légszennyeződéssel, dohányzással, gyógyszerekkel, rossz minőségű ételekkel és italokkal, kevés mozgással, ez pedig hatással van szervezetünk minden sejtjére.

Honnan lehet megtudni, hogy szervezetünk el van savasodva?

A zsír, zsírszövet egy tipikus „sav probléma”. dr. Robert Young legismertebb felfedezése az az elmélet, mely szerint az elhízás oka a szervezet elsavasodása. Mit jelent ez? A szervezet azért termel zsírszövetet, hogy megvédje sejtjeit, szerveit a káros savaktól, elraktározza benne azokat. A zsírszövet dr. Young szerint tehát életet ment! Megvédi a szervezetet a túlzott savasodástól. Mi tehát a megoldás? Azonnali SuperGreens és Prime pH fogyasztás, lúgosítás és energizálás.

És mi a helyzet a kórosan alacsony testtömeggel?

A túlzottan savas környezetben könnyedén elszaporodhatnak a gombák, csökkentve az ételek felszívódását akár 50%-kal. Ez okozza sok embernél a kóros soványságot. Ez az állapot semmivel sem egészségesebb, mint az elhízás. Fehérje nélkül a szervezet nem képes felépíteni a szöveteket, enzimeket, hormonokat és egyéb fontos vegyületeket termelni, amik szükségesek a szervezet egészséges működéséhez. Akinél sikerül a megfelelő pH egyensúlyt elérni, visszanyeri egészséges testsúlyát.

SuperGreens vásárlás

http://www.drtihanyi.hu/uploads/body_sgph_promo_HUN.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!