Minden élőlény, így a növények is hatékony túlélési stratégiát dolgoztak ki. Ez teszi lehetővé, hogy védekezzenek a rájuk támadó baktériumok, vírusok, gombák ellen. Persze a kórokozók is kifejlesztették saját túlélési stratégiájukat.

Valószínűleg a mikroorganizmusok a növényekben - csak úgy, mint az állatokban - értékes táplálékforrást látnak, ezért igyekeznek bennük megtelepedni és ott szaporodni. Ezt kivédendő alakították ki a magasabb rendű élőlények védekezési mechanizmusaikat.

A növénynemesítések során ezeket a szempontokat teljesen figyelmen kívül hagyták, ezért a mai nemesített növények a természetes környezetben szinte életképtelenek és csak intenzív permetezéssel, kemikáliák kiterjedt használatával lehet őket életben tartani. Így beltartalmi értékeik is, főleg a MINŐSÉG vonatkozásában igen csekélyek.

Ezért megfigyelhető, hogy akár a SuperGreens esetében, vagy a Power Plants összetevőinek vonatkozásában igen meghatározó szerepet játszanak az ősi, egyáltalán nem, vagy csak igen kis mértékben nemesített növények.

A Power Plants készítményt gyermekek is fogyaszthatják 8 éves kor felett, ha nincs glutén érzékenységük. A SuperGreens a felnőttek itala, ami persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a felnőttek ne fogyaszthatnák a kiváló Power Plants-t.

Ezeknek a növényi poroknak a vizes szuszpenziója olyan közeget hoz létre, ami lehetővé teszi a növényi fehérje komponensekben a protonvándorlást! A proton a hidrogén atom magja, elektronhéj nélkül. Szentgyörgyi Albert 30 évvel ezelőtt a fehérjékben az elektronvezetést igyekezett kimutatni, ezzel elkülönítve a fehérjék „élő” és „nem élő” állapotát. Közel járt az igazsághoz, de mégsem. A fehérjék jól kiegyensúlyozott elektron szerkezetű molekulák, mint ilyenek, inkább szigetelőként viselkednek, mint vezetőként.

De a protonvándorlás merőben más!

A fotoszintézis lényege éppen két proton felvételén alapul, ami a kloroplasztiszokban (zöld növényi színtestecskék) történik (Klorofill csepp), a jelenség neve protontranszfer. Több nagy hatású protontranszfer működik a sejtjeinkben, erre mondják a hétköznapi életben, hogy ezek a molekulák energetizálnak. Természetesen protontranszfer csak vizes fázisban képzelhető el! A protonnak nagy távolságot, 1,4 nm-t kell bejárnia ahhoz, hogy a vizes fázisból a fehérje molekula meghatározott pontjához eljusson. A proton nagyon kicsi, tehát mozgása nagyon gyors, a víz pedig az egyik legkiválóbb proton donor.

Tudom, nem volt könnyű követni, amit leírtam, de amikor a lúgosítás kifejezéssel találkoznak egy vagy több készítménnyel kapcsolatban, akkor pontosan erről a bonyolult mechanizmusról van szó, amit megpróbálnak ebben az egyetlen szóban leegyszerűsíteni.

Amikor Szentgyörgyi az anyag élő állapotáról írt, pontosan ezt a mechanizmust kereste, de ő logikusan a még kisebb, negatív töltéssel rendelkező elektronokban gondolkodott , amiben ma már látjuk: tévedett. Persze a proton vándorlás irányát és hajtóerejét a fehérje molekulák elektronfelhője határozza meg nagy részben, valamint az oldat pH-ja, amely nem tűri az erősen savas közeget.

A fehérjék, aminosavak tehát nem jó elektronvezetők, de vizes fázisban és megfelelő pH mellet igen jó proton transzferek. Ivókulacsunk gyógynövény szuszpenziója éppen ezt biztosítja a leghatékonyabb módon.

SuperGreens - MIKROSZEMCSÉS POR ÉS KOLLOID KAPSZULÁK.

Mit tesz?

Könnyen emészthető szerves alkotórészei lúgosítják, energiával töltik fel és táplálják a sejteket, miközben kiegyensúlyozzák a test pH-értékét.

Mi teszi hatékonnyá?

49 főféle, csíráztatott gabona, zöld zöldség és magas frekvenciájú ásványi anyag.

Miért?

A többszörösen feldolgozott és nehezen emészthetı ételek több savat hoznak létre a szervezetben, mint amennyire annak szüksége van; a SuperGreens természetes, növényi alkotórészei segítik közömbösíteni ezt a savat, és helyreállítani a vér és a testszövetek ideális, enyhén lúgos állapotát.

Egyedülálló összetétele: zöld kamutfő, árpafő, citromfő, kukoricafő, búzafő, lucernalevél, pitypanglevél, áfonyalevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, feketeáfonya-levél, boldolevél, goldenseal-levél,
papayalevél, eperlevél, szójalecitin, fehérfőz-levél, szilfakéreg, fehérmályva-kéreg, pau d’arco kéreg, kukoricahaj, rozmaring, béta-karotin, csipkebogyó, echinacea, tarackbúza, gyöngyvessző, aloé vera levélkoncentrátum, zabfő, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zeller, petrezselyemlevél, brokkoli, vizitorma, lucernalé, kurkuma, paradicsom, borsmentalevél, fodormentalevél, wintergreenlevél, zsálya, kakukkfő, rozmaringlevél, magas frekvenciájú ásványi anyag keverék.

Prime pH - FOLYÉKONY VILLÁM

Mit tesz?

Elősegíti, hogy a vér könnyebben fel tudja venni a vízbıl az oxigént.

Mi teszi hatékonnyá?

Oxigén-katalizátor.

Miért?

A testnek nemcsak arra van szüksége, hogy megfelelő mennyiségű vízzel fenntartsuk egészségesen hidratált állapotát, de arra is, hogy nagy adag oxigénnel segítsük elő a sejtek optimális működését. A Prime pH oxigénmolekulákat enged szabadjára a vízben, melyeket a test könnyen fel tud venni.

Egyedülálló összetétele: demineralizált víz, 5% nátrium-klorit ion vizes oldatban.

Ez a CLO2 egyedülálló formája.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!