Az ember életciklusában az embrionális, a juvenilis és a felnőtt fázis után az öregedési fázis következik, amely a halállal végződik.

Az ember által elérhető legmagasabb életkor genetikai faktorok függvénye - most úgy tudjuk maximum 120 év. Hány 120 éves embert ismerünk? A kérdés költői.

Életünk során a külső és belső károsító faktorok eredménye képen ez a genetikai lehetőség nem tud érvényre jutni, azaz sokkal hamarabb meghalunk, mint az a genetikai programunkból szükségszerűen következne.

Ma öregedésben szinte senki sem hal meg, hanem idő előtt betegségek végeznek velünk. Mit tehetünk?

Statisztikusok szerint, ha a szív és érrendszeri betegségeket és a rákbetegségeket meg tudnánk előzni, az átlag életkor meghaladná a 100 évet.

Nézzük először azokat a negatívumokat, amiket mi teremtünk. Egy dohányzó ember átlagban 33 és fél évet dohányzik életében, és erre mai áron hétmillió négyszáznyolcvanezer forintot (7 480 000 Ft) költ el.

Átlagban 36 liter 96%-osnak megfelelő alkoholt fogyasztunk el évente, ha az öt év alatti népességgel nem számolunk (kb. napi 1 dl tiszta szesz, ami megfelel 8,5 dl bornak vagy 4 korsó sörnek - minden áldott nap).

1 km autóút átlagban 52 hektár mezőgazdasági területet szennyez, amit mi zöldség, gyümölcs, gabona, stb. formájában elfogyasztunk. Tehát messze nem igaz, hogy minden zöldség és gyümölcs egészséges!

Európában évente 52000 tonna vegyszert (növényvédő szereket) szórnak ki a földekre. Egy része elbomlik, egy részét megesszük és megisszuk.

A SuperGreens zöld növényei nem tartalmaznak vegyszert és ezt nem csak a cég állítja saját magáról - mivel egy ilyen állítást a mai technológia mellett nagyon könnyű megcáfolni - és már rég megtették volna, ha így lenne.

Ma sokféle zöld ital létezik, a sikereset másolják. De nem minden zöld az, ami annak látszik!
Ez persze drágább, mint a másik, de vajon költünk rá hétmillió négyszáznyolcvanezer forintot?

Életünk genetikailag meghatározott hosszához egyetlen napot sem tehetünk hozzá, de évtizedeket vehetünk el belőle!

Webáruház - https://webshop.drtihanyi.hu/
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!