Dr. Robert O. Young világhírű sejtbiológus, a SuperGreens termékcsalád kifejlesztője, a lúgosítás, lúgosító életmód "atyja" 2010. Március 27-én Budapesten nyilvános szemináriumot tart a cukorbetegségről.

Belépőjegy vásárlás elővételben. A több nagy sikerű könyv szerzője lerántja a leplet a már-már járványszerű méretekben terjedő cukorbetegség okairól. Bemutatja, hogy miként tarthatja fenn azt a megfelelő lúgos belső környezetet, amire a testének szüksége van.

Ez a kizárólag természetes alapokon nyugvó program segíthet Önnek lelassítani, megállítani, sőt, akár visszafordítani a betegséget, illetve azokat a károkat, amiket okozott. A könyvben választ kaphat arra, milyen ételeket tanácsos fogyasztani a vércukorszint normalizálására, valamint egy tisztítókúra leírását, amelynek segítségével 12 hét leforgása alatt elkezdheti helyreállítani egészségét.

A rendezvényen hazai hírességek is beszámolnak javulásukról, akik dr. Young segítségével szálltak szembe cukorbetegségükkel.

A jegyek egyben ajándékkuponok is, melyekkel sorsoláson vesz részt minden látogató!

Nyeremények:

- Dr. Robert O. Young könyvei
- Dr. Robert O. Young DVD-k
- Ingyenes állapotfelmérés és konzultáció a pH Csoda központban

Belépőjegy vásárlás elővételben

Időpont:

2010. március 27. 13-17 óráig

Helyszín:

ELTE Kongresszusi Központ
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a
(A Petőfi Híd budai hídfőjénél)

A helyszín megközelítése: Az épület a 4-es vagy a 6-os villamosnak a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő megállójától gyalogosan 5 percre található a Duna-parton.

Gépjárművel Budáról az alsó rakparton közelíthető meg, Pestről a Petőfi hídon áthaladva az első jobbra kanyarodási lehetőségnél, majd a híd alatt továbbhaladva a Duna-parton jobbra lehet behajtani a parkolóba.

A parkolás ingyenes az épület előtti parkolókban és attól délre.

Belépőjegy ára elővételben: 2.500,-Ft
A helyszínen: 3.500,-Ft

Belépőjegy vásárlás elővételben

 

http://www.drtihanyi.hu/uploads/elte_ttk_terkep_small.jpg

 

http://www.drtihanyi.hu/uploads/elte_ttk_03_small.jpg

 

http://www.drtihanyi.hu/uploads/elte_ttk_02_small.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!