Kedves Barátom!Dr. Robert O. Young vagyok, és ebben a levelemben egy újabb jó hírt szeretnék eljuttatni Hozzád.Örömmel tudatom, hogy hosszabb előkészületek után újabb Young pHorever termékeket sikerült bevezetni a magyar piacra!

Ha készen állsz arra, hogy kibővítsd az általad használt étrend-kiegészítők listáját, most megadjuk a lehetőséget. yph110.jpg

Még ha az étrended teljesen ideális lenne, akkor is javasolnánk bizonyos étrend-kiegészítőket. A mai ételek táplálkozási szempontból csupán árnyékai a régi élelmiszereknek, illetve annak, aminek lenniük kellene.

Az itt következő termékek sokat segíthetnek abban, hogy szervezeted ismét egyensúlyba kerüljön. Amikor már elérte ezt az egyensúlyt, csakis Rajtad múlik, hogy továbbra is használod-e őket, de azzal mindenképpen csak jót teszel, ha folytatod a szedésüket. Ne feledd, az egészséges vér egyenlő az egészséges testtel.
chloropheal.jpg
A magyarországi gyártás megvalósulásával, eddig soha nem látott áron juthatsz most hozzá az új termékekhez!

Vegyük szépen sorra ezeket:

A növények "véreként" is emlegetett 120 ml-es Liquid ChloropHeal mindössze 5 490 Ft-ért kapható, ami akár 2 hónapra is elegendő. A Young pHorever Liquid ChloropHeal csepp kiváló kiegészítője a pH Miracle Greens italnak.

Másik újdonságunk az avokádó és a brokkoli erejét összegyűjtő Doc Brocs Power Plants, ami 110 grammos, illetve 220 grammos kiszerelésben is elérhető már a magyar piacon. Doc Brocs zöldségporunkat alacsony hőfokon történő dehidratációs eljárással készítjük. E művelet során docbrocs110.jpgúgy porítják az élő növényt, hogy a kezelés során ne sérüljenek az abban található enzimek, vitaminok és tápanyagok. A 110 grammos Doc Brocs fogyasztói ára 6 490 Ft, nagyobbik testvéréhez pedig 9 990 Ft-os fogyasztói áron juthatsz hozzá.

Tekints úgy a testedre, mintha a saját házad körüli udvar lenne, takaríts ki alaposan, utána pedig csak tartsd tisztán, és mindig mindent rendben fogsz találni. És ez már mind elérhető áron!

Legközelebbi levelemig jó egészséget és kellemes nyarat kívánok!

Üdvözlettel,
Dr. Robert O. Young

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!